Google bekræfter årsagen til manglende Google Drev-filer

google drive

Hvis du har bemærket, at nogle af dine Google Drev-filer er forsvundet, er du ikke alene. I går rapporterede vi om Google Drev-kunder, der hævdede, at deres filer er forsvundet. Men nu har Google indkredset problemet og kommer med nogle anbefalinger om, hvad man skal gøre, indtil problemet er løst.

Efter at have erkendt et manglende filproblem med Google Drev, annoncerede virksomheden, at de ville undersøge problemet. Firmaet har nu bekræftet, at problemet er knyttet specifikt til Google Drive til skrivebord-appen.

Google hævder, at problemet kun påvirker en begrænset delmængde af brugere og siger, at de vil følge op med opdateringer, så snart flere oplysninger bliver tilgængelige. Da teknologigiganten fortsætter med at undersøge problemet, tilbyder den et par forslag til at hjælpe brugere med at undgå filsletning.

Ifølge Google:

  • Klik ikke på “Afbryd konto” i Drev til computer
  • Slet eller flyt ikke appdatamappen:
  • Windows: %USERPROFILE%\AppData\Local\Google\DriveFS
  • macOS: ~/Library/Application Support/Google/DriveFS
  • Valgfrit: Hvis du har plads på din harddisk, anbefaler vi at lave en kopi af appdatamappen.

Før problemet blev løst, rapporterede flere Google Drev-brugere deres problemer med slettede filer på virksomhedens supportforum. En sydkoreansk bruger udtalte, at deres konto vendte tilbage helt tilbage til maj 2023, hvilket betyder, at noget, der er uploadet eller oprettet efter denne dato, ikke kunne findes. Brugeren erklærede også, at de aldrig synkroniserede eller delte deres filer og/eller drev med nogen anden.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.