Samsung kommer med cases i Pokemon-tema til Galaxy Buds

Pokemon-tema til Galaxy Buds
Kilde: Samsung

Opdatering: Samsung har vendt tilbage til os, hvor de skriver i en mail, at “de ikke har modtaget nogen informationer om, at dette kommer til norden.”

Samsung lancerede Poke Ball cases til sine Galaxy Buds øretelefoner sidste år. Dengang var de dog stort set begrænset til Sydkorea. Nu er virksomheden kommet med tre Poke Ball cases til Europa.

Samsung Spanien annoncerede tilgængeligheden af tre Pokémon-tema Poke Ball etuier på markedet. Virksomheden tilbyder specifikt Great Ball, Ultra Ball og Master Ball etuier, mønstret efter genstandene i Pokemon-serien.

Det koreanske firma forklarede også, at dette tilbehør er kompatibelt med Galaxy Buds 2, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live og Galaxy Buds FE. Dem med Galaxy Buds Plus og originale Galaxy Buds bliver altså ladt i stikken.

Forvent at betale ekstra for et af disse Poke Ball-cases, selvom det er uklart, om disse cases også er tilgængelige på andre europæiske markeder. Det er værd at bemærke, at Galaxy Buds-cases med Pokemon-tema blev udsolgt meget hurtigt i Korea, så du vil måske handle hurtigt, hvis du er ivrig efter at købe dette tilbehør.

Vi har spurgt Samsung-repræsentanter om en dansk udgivelse. Vi opdaterer artiklen, hvis/når de vender tilbage til os.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.