Sony Xperia 1 V-gengivelser og specifikationer lækket

Sony har endnu ikke annonceret Xperia 1 V, men vi har måske allerede vores første kig på, hvad vi kan forvente, når de gør det. Og det er mere af det samme, hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting.

Sony vil højst sandsynligt annoncere den nye Xperia 1 V til sommer, hvilket betyder, at der stadig er et par måneder tilbage, før efterfølgeren til Xperia 1 IV er klar til primetime. Men en ny lækage har ikke kun delt gengivelser af, hvordan telefonen vil se ud, men også hvilke specifikationer vi kan forvente.

Lækagen kommer via GreenSmartphones og OnLeakers, og vi er positivt overrasket over det lilla udseende, vi ser på billedet øverst i dette indlæg. Vi er også fans af det nu velkendte boxy-look.

Med hensyn til designet er der ikke ret meget ændret, men vi får at vide at forvente en telefon, der er lidt mindre end den gamle. Omkring bagsiden er et tredobbelt kamera-array tydeligt synligt, og OnLeaks siger, at et 48-megapixel vidvinkelskydespil vil få selskab af to af 12-megapixel muligheder. Det ene vil være “hoved”-kameraet, det andet et telefoto.

Foran ser den ud til, at få en flad 6,5-tommer skærm med et 12-megapixel selfie-kamera også involveret.

Lækagen inkluderer også yderligere tre godbidder, der er angivet som “ubekræftede”, hvilket betyder, at der sandsynligvis er masser af plads til ændringer her. De inkluderer et 5.000 mAh batteri, mens 16 GB RAM og en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 også er angivet som måske.

Fans af hovedtelefonstikket og udløserknappen vil glæde sig over, at de er til stede og korrekte, mens en USB-C-port og SIM-bakke vil være placeret i bunden af selve telefonen.

Det eneste, der er tilbage nu, er til en officiel afsløring, men vi kan sandsynligvis forvente flere lækager mellem nu og sommer.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.