Alle iPhone 15-modeller rygtes at få større batterier

iPhone-15

Ifølge et nyt rygte Kina, (via MacRumors) der angiveligt kommer fra en “insider” på en Foxconn-fabrik, vil dette års Apple iPhone 15-serie se klare forbedringer med batterikapaciteten. Det kommer alle fire modeller til gode.

Så her er de rygtede størrelser. iPhone 15 siges at få et 3.877 mAh batteri, iPhone 15 Plus får 4.912 mAh, iPhone 15 Pro går med 3.650 mAh, og iPhone 15 Pro Max får 4.852 mAh.

Bemærk for sammenligningens skyld, at iPhone 14 kommer med en 3.279 mAh-celle, iPhone 14 Plus et 4.323 mAh-batteri, iPhone 14 Pro’s har 3.200 mAh-kapacitet, og iPhone 14 Pro Max arbejder med 4.323 mAh ligesom Plus.

Så stigningerne er ret betydelige over hele linjen, og hvis dette rygte er rigtigt, vil Apples enheder uden tvivl rangere meget højt i batteritest. Det er første gang, en iPhone ville få så tæt på 5.000 mAh, og når du medregner Apples notorisk optimerede internt designede chips, burde batterilevetiden på alle disse være enestående.

Ifølge et tidligere rygte vil dette års iPhone være lidt tykkere end deres forgængere, og det giver perfekt mening, hvis de har større batterier.

Et særskilt rygte, der kommer fra Weibo, Kinas Twitter, siger, at iPhone 15 Pro’s basislagerplads vil være 256 GB, det dobbelte af de nuværende 128 GB. Dette ville være endnu en forskel mellem pro og ikke-pro, da sidstnævnte forbliver på 128 GB.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.