Alle tegn tyder på, at OPPO og OnePlus forlader Frankrig. Resten af Europa næste gang?

Oppo

Rygter om at forlade Europa har svirret omkring OPPO og OnePlus (datterselskab af OPPO) i et stykke tid nu. Mens OPPO hævder, at de ikke har nogen planer om at forlade markedet, kan deres handlinger tyde på noget andet.

OPPO har angiveligt indstillet sin kommercielle animatorvirksomhed i Frankrig, ifølge den franske forretning Frandroid. Denne rolle beskrives som værende meget vigtig for produktpromovering i butikker, uddannelse af salgspersonale og salgsfremstød.

Læs også: OnePlus 11 anmeldelse

Adskillige forhandlere fortalte også forretningen, at mærket søger at sælge sin nuværende beholdning. Disse sælgere forventer ikke at få forsendelser af nye produkter, og de vil heller ikke fremhæve disse produkter.

En sælger uddybede emnet yderligere. Her er en Google-oversættelse af citatet:

“Vi forstod, at de var i gang med at forlade, fordi vi var mere uddannet i nye produkter. Vi ser Find X udkomme i Kina, åh nej, den udkommer ikke i Frankrig. Vi ser Renos ankomme, bliver de frigivet i Frankrig? Ingen af ​​dem. Da Find N2 Flip ankommer, får vi at vide om en butiksudgivelse, og så endelig nej, den er kun tilgængelig på hjemmesiden”.

Det ser ud til, at et stort flertal af kommercielle animatorer på dette marked arbejder for en entreprenør kaldet Atmospheres. Ifølge forretningen har virksomheden opsagt alle eksterne medarbejdere, der arbejder for OPPO. Atmospheres vil også angiveligt miste sin kontrakt med OPPO den 30. juni.

I en udtalelse til 9to5Google oplyser OPPO, at de stadig vil være i Frankrig efter den 30. juni. Men i OPPOs erklæring henvender virksomheden sig mærkbart kun til eksisterende brugere og undgår at nævne fremtiden.

Rygterne om, at OPPO og OnePlus forlader Europa, startede i marts. Virksomheden insisterede imidlertid på, at den kun midlertidigt stoppede driften i Tyskland på grund af juridiske skridt fra Nokia. Men en nylig udtalelse antyder, at disse intentioner muligvis ikke strækker sig ud over 2023.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.