Amazon kom til at afsløre alle de vigtigste Pixel Tablet-detaljer

Google Pixel-tablet

Google I/O er lige rundt om hjørnet, og vi skal ikke vente længe på at høre mere om Pixel 7a, Pixel Fold og Pixel Tablet. Hvis sidst nævnte tablet lyder interessant for dig, så har Amazon Japan kommet til at offentliggøre et produktark for tidligt, der fortæller os alt, hvad der er at vide om det kommende Google-produkt.

Produktarket af Pixel-tabletten blev set på Amazon Japan af Buzzap (via WinFuture). Ifølge det nu fjernede ark vil Pixel Tablet komme med en 10,95-tommer LCD-skærm med en opløsning på 2.560 x 1.600. Det giver det et billedformat på 16:10 og 276 PPI pixeltæthed. Tabletten siges at være kompatibel med USI 2.0 standard styluses.

Læs også: Bedste Android-tablets lige nu

Når det kommer til dens interne elementer står der, at Pixel Tablet kommer med Google Tensor G2 SoC, med en Titan M2 co-processor. Der vil være 8 GB LPDDR5 RAM ombord med 128 GB/256 GB UFS 3.1-lagringsmuligheder. For så vidt angår tilslutningsmuligheder, nævnte listen ikke mobilforbindelse, men bemærkede, at tablettens Wi-Fi vil være 2×2 MIMO-kompatibel. Den vil også have understøttelse af Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 og UWB.

Google Pixel Tablet siges at have quad-højttalere og tre mikrofoner. Der er også en USB-C 3.2 Gen 1-port om bord, samt det fire-benede tilbehørsstik, der vil blive brugt til at forbinde til opladningsdockingstationen. Tabletten får også et stort 27Wh batteri.

Kameraopsætningen på Pixel Tablet forventes at bestå af identiske 8MP-sensorer på forsiden og bagsiden med en f/2.0-blænde, 84-graders FoV og en 1/4-tommers sensor med 1,12µm pixels. Du køber ikke en tablet for dens kamera, men disse påståede specifikationer bør dække de fleste basale behov som videoopkald.

Listen afslørede også en sidste detalje. I Japan forventes startprisen på Pixel-tabletten at være 79.800 japanske yen (ca. 3.990 kr.).

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.