Bedste Android-tablets i 2024

Bedste Android-tablets

De bedste Android-tablets er godt designede enheder med nok strøm til at køre apps og spil med minimal opbremsning. De er også strømeffektive nok til at holde længe på en enkelt opladning. Og med en tastaturvedhæftning kan nogle Android-tablets være lige så pålidelige som bærbare computere.

Samsung er markedsleder, når det kommer til Android-tablets, med enheder, der kører ren Android og en lang række apps. Men hvis du er en dedikeret Amazon-bruger, der leder efter en bærbar enhed til at nyde dit foretrukne Prime-indhold på farten, er Fire-tablets et godt valg.

Her er de bedste Android-tablets, baseret på test og gennemgang af tablets fra Amazon, Samsung, Nokia og flere.

Bedste Android-tablets i test

Bedste Android-tablets du kan købe

1. Samsung Galaxy Tab S8

Specifikationer

CPU: Snapdragon 8 Gen 1 Skærm: 11-tommer (2560 x 1600) 120Hz LCD-skærm Lagerplads: 128GB/256GB Hukommelse: 8GB RAM
Indgange: USB-C, microSD

Hvad vi ikke kan lide
 • Lys, smuk skærm
 • Fremragende batterilevetid
 • Fantastisk lydkvalitet
 • Overraskende gode kameraer
Vær opmærksom på
 • Undervældende ydeevne i forhold til iPads
 • Kamerakvalitet forringes ved ekstreme forhold
 • Bogomslagstastatur føles lille, trangt

Galaxy Tab S8 er god til mange ting, men den er bedst til at være en premium Android-tablet. Du kan bruge den til at få arbejdet gjort på et øjeblik, men vores erfaring er bedst at nyde den som en hurtig universal-enhed til at gøre arbejde og leg lidt sjovere. På sofaen er den fantastisk til spil eller læsning af tegneserier. På arbejdet er den rar at have som en note-enhed eller sekundær skærm, især hvis du investerer i Galaxy-økosystemet og gøre dit arbejdsområde DeX-venligt.

Hvis du absolut skal have den største, vildeste Android-tablet som muligt, vil du sandsynligvis have Galaxy Tab S8 Ultra, men hvis du bare har brug for en fantastisk premium Android-tablet, leverer Galaxy Tab S8 – og sætter en ny standard for, hvad vi skal forvente af kategorien.

2. Samsung Galaxy Tab A7

Specifikationer

CPU: Qualcomm SM6115
Skærm: 10,4 tommer, 2000×1200 pixel
Lagerplads: 32GB Hukommelse: 3GB
Indgange: USB-C, microSD

Hvad vi kan lide
 • Fremragende batterilevetid
 • Ansigtsgenkendelse
 • USB-C opladning
Vær opmærksom på
 • Skærmen er lidt svag
 • Undervældende ydeevne

Dette er den prisvenlige Android-tablet, som fans længe har fortjent. Når det kommer til iPad-alternativer skiller Galaxy Tab A7 sig ud med sin væsentlige lavere pris end iPad. Oven i købet har den tyndere rammer end 10,2-tommer iPad og vanvittige 13 timers batterilevetid – så du kan nyde mere af den, du ser og læser i meget længere tid. Og selv til denne pris får du ansigtsgenkendelse til at låse enheden op.

Den har også USB-C-opladning, så du kan bruge det samme kabel, som du oplader moderne telefoner og bærbare computere med. Og selvom vi ville ønske, at den var en smule lysere eller hurtigere, har den den rigtige Android-oplevelse – med Google Play App Store og Google-apps – så du ikke er begrænset til web-versionerne af Gmail og YouTube.

3. Lenovo Yoga Tab 13

Specifikationer

CPU: Snapdragon 870
Kameraopløsning: 8MP (front)
Skærm: 13-tommer (2160 x 1350 pixels)
Lagring: 128 GB Indgange: USB-C, mikro-HDMI

Hvad vi ikke kan lide
 • Indbygget støtteben
 • Levende 13-tommer berøringsskærm
 • Imponerende højttalere
 • Lang batterilevetid
Vær opmærksom på
 • Mangler 5G-understøttelse
 • Intet bagkamera
 • Det er svært at finde passende covers til den

Lenovo Yoga Tab 13 er en underholdningsfokuseret Android-tablet med en imponerende 13-tommer skærm og kvalitetshøjttalere. Det får dig til at føle, at du ser film og serier på et ordentligt tv i stedet for en stor tablet. At spille spil er også en fornøjelse takket være den hurtige Snapdragon 870-processor og 8GB hukommelse. Tabletten kan endda fungere som en sekundær skærm til din bærbare computer eller tablet, hvilket giver dens 2K-skærm en smule ekstra alsidighed.

Selvom den er god til, hvad den gør, er den ikke den mest bærbare enhed derude. Det er også næsten umuligt at finde et beskyttelsescover på grund af dets usædvanlige design. Manglen på 5G-understøttelse er også en skuffelse, ligesom manglen på et hovedtelefonstik. Alligevel, hvis du leder efter en underholdningsfokuseret tablet, som du ikke planlægger at køre meget rundt med, er Yoga Tab 13 et godt valg.

4. Amazon Fire 10 HD 2021

Specifikationer

CPU: 2.0GHz octa-core
Kamera: 5 MP (bag) 2 MP (front)
Skærm: 10,1″, 1920 x 1200 pixel
Lagerplads: 32GB, 64GB
Indgange: 1x USB-C, hovedtelefonstik, microSD

Hvad vi ikke kan lide
 • Fantastisk batterilevetid
 • Skarp og lys skærm
 • USB-C opladning
Vær opmærksom på
 • Højttalerne er ikke så stærke
 • Mangler stadig Google-apps

Amazon Fire HD 10 (2021) tager en allerede god tablet og giver den trinvise opgraderinger, såsom en lidt lysere skærm, 1 GB mere RAM og et mindre, lettere design. Selvom det nok ikke er et must-have for alle, der har købt 2019-modellen, er det en god demonstration af Amazons evne til at udgive en værdidrevet tablet, der er god nok for mange.

Hvis du tror, du vil blive irriteret over små forsinkelser i ydeevnen, bør du overveje at bruge lidt ekstra på at få Amazon Fire HD 10 Plus, uden tvivl den bedste Amazon-tablet nogensinde. Når det er sagt, vil Fire HD 10 (2021) stadig være fantastisk for folk, der leder efter en enhed til afslappet at gennemse internettet, læse e-bøger og se videoer. Dette bevarer Fire HD 10’s plads blandt de bedste Android-tablets derude, og en af de bedste tablets, du kan købe – især hvis du er på et budget.

Dens største mangler er dog ikke noget nyt. Mest bemærkelsesværdigt er Amazons Fire OS stadig app-udfordret og mangler Google Play App Store – hvilket betyder, at du for eksempel ikke kan få den fulde YouTube-oplevelse, og du vil gå glip af en masse gode apps, der ikke er tilgængelige på Amazons app butik.

5. Amazon Fire 7

Specifikationer

CPU: Quad-Core 1,3 GHz processor Kameraopløsning: 2MP (bag), 2MP (front)
Skærm: 7 tommer, 1024 x 600 pixels
Lagerplads: 16GB, 32GB Hukommelse: 1GB
Indgange: Hovedtelefonstik, microUSB, microSD

Hvad vi kan lide
 • Hurtigt til sin pris
 • Super billig
 • Endelig håndfri Alexa
Vær opmærksom på
 • Masser af Amazon-annoncer
 • Skærm med lav opløsning

For mange kunder gør prisen den store forskel, så Amazon kunne nemt have udgivet en tablet med kedelige specifikationer, med en prisskilt på omkring 700 kr. Heldigvis indeholder den seneste udgave af virksomhedens billigste tablet en smart quad-core 1,3 GHz-processor, som hjælper dig med at navigere i apps og surfe på nettet hurtigere, end du ville forvente af en tablet, der er så billig. Og mens tidligere Fire-tablets fik dig til at trykke for at aktivere Alexa – hvilket ikke gav nogen mening, da den er beregnet til at blive aktiveret via din stemme – tilføjede Fire 7 endelig stemmeudløsere til den digitale assistent.

Bare ikke forvent nogen premium-funktioner, der kommer med dyrere tablets. Fire 7-tablettens sub-HD-skærm er ikke skarp nok til nogen, der er vant til en iPad, og dens låseskærm er fyldt med annoncer, medmindre du betaler ekstra. Alligevel er det et godt valg for alle, der søger en billig tablet til medieforbrug.

6. Samsung Galaxy Tab S7

Specifikationer

CPU: Snapdragon Qualcomm 865+
Skærm: 11-tommer 2560 x 1600-pixel
Lagerplads: 128GB/256GB Hukommelse: 6GB/8GB Indgange: USB-C, microSD

Det kan vi lide
 • Fantastisk batterilevetid
 • Smuk 120Hz skærm
 • Tyndt og let design
Vær opmærksom på
 • Cover til tastatur har et trangt layout
 • DeX-tilstand kunne være bedre

Samsung Galaxy Tab S7 er endnu et hit fra Samsungs Android tablet-serie. Denne smukke tablet er tynd, let og har slanke rammer, der giver skærmen en lækker æstetik, som Apple har givet brugere i årevis med iPad Pro. Tab S7’s skærm er så lys og farverig, at du vil elske at bruge den til se streaming på. Og den satte en tid på over 13 timer i batterilevetid test. Oven i det får du en Android-appoplevelse med vindue i DeX-tilstand.

Vi ønsker dog mere fra Tab S7’s Book Cover Keyboard (en ekstra tilføjelse). Dens taster vil være for små til nogle, og det er lidt irriterende at samle dets todelte design, hvis du ofte skifter fra bærbar til tablet-tilstand. Vi ville også ønske, at Snapdragon 865+ havde lidt flere kræfter, da benchmarks viser Intel Core i5 og Apple A12Z-chips, er noget foran. Så mens nogle vil vælge de billigere (og stadig gode) Android-tablets, er Galaxy Tab S7 den avancerede tablet, som Android-brugere fortjener.

7. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Specifikationer

CPU: Snapdragon 8 Gen 1 octa-core
Kameraopløsning: 12MP + 12MP UB (foran), 13MP AF + 6MP UB (bagside)
Skærm: 14,6″, 2960 x 1848-pixel
Lagerplads: 128GB, 256GB, 512GB
Indgange: 1x USB-C, microSD

Det kan vi lide
 • Stor, smuk OLED-skærm
 • Slankt design
 • Hurtig Android-grænseflade
Vær opmærksom på
 • Kan være for stor for nogle
 • Dyrere end bedre bærbare computere

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er den første tablet, der bogstavelig talt kaster en skygge over iPad Pro. Med sin enorme 14,6-tommer OLED-skærm får denne Android-tablet 12,9-tommer iPad Pro til at virke lille til sammenligning. Og med den valgfrie tastaturtilslutning og forbedrede multi-vindue-tilstand kan Galaxy Tab S8 Ultra potentielt erstatte en bærbar computer.

Samsung retter sig tydeligt mod hybrid- og hjemmearbejdere med Galaxy Tab S8 Ultra, da den har dobbelte frontkameraer med understøttelse af op til 4K-opløsning til videoopkald samt autoframing til at holde dig i billedet, mens du bevæger dig rundt. Derudover er der avanceret støjreduktion for at sikre, at du kommer igennem højt og tydeligt.

Andre højdepunkter ved Tab S8 Ultra inkluderer en hurtig Snapdragon 8 Gen-1-chip, en S Pen-oplevelse med lav latens, 45W hurtig opladning og forbedret integration med Galaxy S-seriens telefoner.

Startende ved omkring de 8.000 kr. er Galaxy Tab S8 Ultra en rigtig premium-tablet. Men den leverer en vandvittig blanding af størrelse, hastighed og alsidighed, der gør den til en af de bedste tablets på markedet.

Hvilken Android-tablet skal du vælge?

Når det kommer til at vælge den bedste Android-tablet, skal du starte med at tænke på de apps, du ønsker. Ja, batterilevetid og ydeevne er så ens på mange af disse tablets, at du nemt kan krydse halvdelen af denne liste af ved at tænke over, om du har brug for din næste Android-tablet til mere end blot Netflix og Spotify.

De, der vil have hver enkelt applikation på deres Android-telefon, bør nok se bort fra Amazon Fire-tabletterne, da de kræver at gå uden om diverse ting (og deaktivere sikkerhedsbeskyttelsesfunktioner) for at få Gmail eller nogen af Google-apps som apps. Hvis du ikke har brug for disse apps på din tablet, eller ikke har noget imod at bruge ældre, knap så gode versioner af disse applikationer i en webbrowser, så kan du overveje Fire-tablets.

Hvis du vil have alle apps, har du tre spørgsmål, hver med sit eget svar. Kommer du primært til at forbruge indhold? Få Galaxy Tab A7. Leder du efter en maskine, hvor du kan lave et Word-dokument og eventuelt udskifte din bærbare computer? Galaxy Tab S8 er den rigtige for dig. Leder du efter en tablet til at dele med familien? Så er Lenovo Yoga Tab 13 dit bedste bud.

De, der er OK med begrænsningerne for Amazon-tablets, bør få fat i en Fire 7 til mindre krævende brug, og Fire HD 8, hvis de er på udkig efter folk med lidt højere standarder. Og hvis du leder efter det bedste inden for det prisvenlige, er Fire HD 10 det rigtige for dig.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.