Bedste Samsung-tablets i 2023: Bedst i test

Bedste Samsung tablets

De bedste Samsung-tablets er Android-tablets i topklasse, der er godt designede, yder godt og holder længe på en enkelt opladning. De har også en tendens til at komme med Samsung-apps og -teknologier, der forbedrer den almindelige Android-tabletoplevelse, hvilket er en sjældenhed inden for Android-universet.

Af alle disse grunde og mere til er Samsungs tablets blandt nogle af de bedste Android-tablets på markedet. Men der er så mange at vælge imellem, at det kan være svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig – og derfor har vi sammensat denne købsguide baseret på det, vi har lært, ved at gennemgå alle Samsungs bedste tablets.

I vores søgen efter at hjælpe dig med at finde den rigtige Samsung-tablet til dig, har vi gennegået ting som batterilevetid, ydeevne og skærmkvalitet. Vi bruger derefter disse data, såvel som vores egen erfaring, til at bestemme, hvilke der er de absolut bedste. Læs videre for at se vores liste over de bedste Samsung-tablets, du kan købe lige nu.

Top Samsung-tablets i test

De bedste Samsung-tablets, du kan købe i dag

Samsung Galaxy Tab S8

1. Samsung Galaxy Tab S8 – den bedste Samsung-tablet samlet set

Fordele
 • Lys, smuk skærm
 • Fremragende batterilevetid
 • Fantastisk lydkvalitet
 • Overraskende gode kameraer
Ulemper
 • Undervældende ydeevne i forhold til iPads
 • Tastatur føles lille, trangt

Galaxy Tab S8 er god til mange ting, men den er bedst som en all-rounder Android-tablet. Du kan bruge den til at få arbejdet gjort på et øjeblik, men efter min erfaring er det bedst at nyde den som en hurtig universal-enhed til at gøre arbejde og leg lidt sjovere. På sofaen er den fantastisk til spil eller læsning af tegneserier, og på arbejdet er den rar at have som en note-enhed eller sekundær skærm, især hvis du gør dig umage med at investere i Galaxy-økosystemet og gøre dit arbejdsområde DeX-venligt.

Hvis du absolut skal have den største, vildeste Android-tablet som muligt, vil du sandsynligvis have Galaxy Tab S8 Ultra, men hvis du bare har brug for en fantastisk premium Android-tablet, leverer Galaxy Tab S8 – og sætter en ny standard for, hvad vi skal forvente af kategorien.

2. Samsung Galaxy Tab A7 – Den bedste prisvenlige Samsung-tablet

Fordele
 • Fremragende batterilevetid
 • Ansigtsgenkendelse
 • USB-C opladning
Ulemper
 • Skærmen er lidt svag
 • Undervældende ydeevne

Dette er den budget Android-tablet, som fans længe har fortjent. Når det kommer til iPad-alternativer i tidens løb skiller Samsungs Galaxy Tab A7 sig uden tvivl ud med sin lave pris. Oven i købet har den tyndere rammer end 10,2-tommer iPad’en og vanvittige 13 timers batterilevetid – så du kan nyde mere af det, du ser og læser i meget længere tid. Og selv dens billige pris får du ansigtsgenkendelse til at låse enheden op.

Den har også USB-C-opladning, så du kan bruge det samme kabel, som du oplader moderne telefoner og bærbare computere med. Og selvom vi ville ønske, at den var en smule lysere og hurtigere, har den det rigtige Android-oplevelse – med Google Play App Store og Google-apps – så du ikke er begrænset til Gmail og YouTube, der kun er på nettet, som om du er på billigere Amazon Fire Android-tablets.

3. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra – bedste Samsung-tablet til at erstatte en bærbar

Fordele
 • Stor, smuk OLED-skærm
 • Slankt design
 • Lækker Android-grænseflade
Ulemper
 • Den kan være lidt for stor for nogle
 • Dyrere end bedre bærbare computere

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra er den første tablet, der faktisk er en reel udfordre til iPad Pro. Med sin enorme 14,6-tommer OLED-skærm får denne Android-tablet den 12,9-tommer iPad Pro til at virke lille til sammenligning. Og med den valgfrie tastaturtilslutning og forbedrede multi-vindue-tilstand kan Galaxy Tab S8 Ultra potentielt erstatte en bærbar computer.

Samsung er tydeligt målrettet mod hybrid- og hjemmearbejdere med Galaxy Tab S8 Ultra, da den har dobbelte frontkameraer med understøttelse af op til 4K-opløsning til videoopkald samt automatisk indramning for at holde dig i billedet, mens du bevæger dig rundt. Derudover er der avanceret støjreduktion for at sikre, at du kommer igennem højt og tydeligt.

Andre højdepunkter ved Galaxy Tab S8 Ultra inkluderer en hurtig Snapdragon 8 Gen-1-chip, en S Pen-oplevelse med lav latens, 45W hurtig opladning og forbedret integration med Galaxy S-seriens telefoner.

Galaxy Tab S8 Ultra er muligvis ikke helt billig, men den leverer en fantastisk blanding af størrelse, hastighed og alsidighed, der gør den til en af de bedste tablets på markedet.

4. Samsung Galaxy Tab S7 FE

Fordele
 • Fantastisk batterilevetid
 • Smuk 120Hz skærm
 • Tyndt og let design
Ulemper
 • Tastatur har et trangt layout
 • DeX-tilstand har stadig plads til at vokse

Samsung Galaxy S7 FE er en smuk tablet, der er tynd, let og har slanke rammer, der giver et lækkert design, som Apple har givet sine brugere i årevis med iPad Pro. Tab S7 FE’s skærm er så lys og farverig, at du vil elske at bruge den til dit næste Netflix show. Og den klarer over 13 timer i test i batteritid. Oven i det får du en Android-appoplevelse i DeX-tilstand, der er udmærket til at få arbejdet gjort.

Vi havde dog ønsket mere fra Tab S7 FE’s Book Cover Keyboard (som er en ekstra tilføjelse). Dens taltaster er for små til nogle, og det er lidt irriterende at samle dens todelte design, hvis du ofte skifter fra bærbar til tablet-tilstand. Vi ville også ønske, at Snapdragon 865+ havde lidt flere kræfter at spille med. Selv mere end et år efter sin debut er tabletten stadig en fantastisk all-around Android-tablet, og den er værd at få, hvis du vil have noget næsten lige så godt som Tab S8 for lidt færre penge.

5. Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Fordele
 • Billigere end de fleste Samsung-tablets
 • Letteste tablet på denne liste
 • Fuld adgang til Android og Google Play Butik
Ulemper
 • Skærm med lav opløsning
 • Dårlige kameraer

Nogle gange vil man bare have en anstændig tablet til en billig pris. Måske vil du have en let anden skærm til at have ved sofaen til inaktiv IMDB-surfing, eller måske vil du have en billig tablet, du kan give til et barn uden at bekymre dig for meget om omkostningerne ved at udskifte den. Til alle disse behov og mere er Samsungs Galaxy Tab A7 Lite et godt valg.

Det er en billigere, lettere version af Galaxy Tab A7 højere oppe på denne liste. Med sin under 1080p 8,7-tommer skærm vil den ikke få film til at se fantastisk ud, og MediaTek MT8768T kan måske kæmpe med at køre de mest krævende Android-spil, men det er ikke altid en dårlig ting – især hvis du giver dette til en barn til brug i skolen. Den vejer mindre end 500 g. og holder 10 timer på en enkelt opladning, så det er en god tablet til nogen på farten – især hvis vælger en model med mobilforbindelse.

Hvilken Samsung tablet er bedst til dig?

Når det kommer til at vælge den bedste Samsung-tablet til dig, så start med at tænke over, hvad du planlægger at bruge den til.

Kommer du primært til at bruge den til medie-indhold? Så er alle disse tablets gode til det, med mulig undtagelse af Tab S8 Ultra (da den er så massiv, at den kan være en irriterende at holde i hænderne i lange perioder), så vælg den model med den blanding af pris og specifikationer, du foretrækker.

Leder du efter en tablet, der muligvis kan erstatte din bærbare computer? Galaxy Tab S8 er et godt valg, selvom det kan være lidt trangt at skrive på dens aftagelige tastatur. Hvis du vil have noget større og ikke har noget imod at betale omkring de 10.000 kr., er Galaxy Tab S8 Ultra eksplicit designet til at erstatte din bærbare computer – og takket være Samsungs DeX-tilstand er den mere egnet som en bærbar erstatning end nogen iPad.

Leder du efter en billig tablet, der er god nok til de fleste opgaver? Så er Galaxy Tab S7 Lite et godt valg. Selvom dens opløsning på under 1080p får den til at føles en smule undervældende at se videoer på, og den har en tendens til at føles en smule træg, når du laver meget på én gang, så er det en fantastisk enhed, hvis du har brug for en letvægts-tablet til overkommelig pris. Du kan evt. læse vores guide om de bedste billige tablets, hvis du vil have flere idéer til nogle gode overkommelige tablets.

Hvis du leder efter en god tablet til dine børn, så har vi også en guide, der går i dybden omkring de bedste tablets til børn.

About Anders Buhl 889 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.