Bedste Samsung-tablets i 2024

Bedste Samsung-tablets

De bedste Samsung-tablets er Android-tablets i topklasse, der er godt designede, yder godt og holder længe på en enkelt opladning. De har også en tendens til at komme med Samsung-apps og -teknologier, der forbedrer den almindelige Android-tabletoplevelse, hvilket er en sjældenhed inden for Android-universet.

Af alle disse grunde og mere til er Samsungs tablets blandt nogle af de bedste Android-tablets på markedet. Men der er så mange at vælge imellem, at det kan være svært at vide, hvilken der er den rigtige for dig – og derfor har vi sammensat denne købsguide baseret på det, vi har lært, ved at gennemgå alle Samsungs bedste tablets.

I vores søgen efter at hjælpe dig med at finde den rigtige Samsung-tablet til dig, har vi gennegået ting som batterilevetid, ydeevne og skærmkvalitet. Vi bruger derefter disse data, såvel som vores egen erfaring, til at bestemme, hvilke der er de absolut bedste. Læs videre for at se vores liste over de bedste Samsung-tablets, du kan købe lige nu.

Hurtig overblik

De bedste Samsung-tablets, du kan købe i dag

Samsung Galaxy Tab S9

1. Samsung Galaxy Tab S9 – den bedste Samsung-tablet samlet set

Fordele
 • AMOLED-skærmen er fantastisk
 • Fantastiske højttalere
 • Medfølgende stylus giver stor værdi
Ulemper
 • Langsommere end ældre, billigere iPads
 • Middelmådig batterilevetid

Ligesom sine forgængere er Galaxy Tab S9 god til mange ting, men den er bedst til at være en all-round Android-tablet. Du kan bruge den til at få arbejdet gjort på et øjeblik, men efter min erfaring er den bedst at nyde det som en hurtig universal-enhed til at gøre arbejde og leg lidt sjovere.

Men i modsætning til sine forgængere kommer denne Galaxy Tab med en smuk AMOLED-skærm, en premium-følende opgradering, der plejede at være gemt til endnu dyrere Samsung-tablets. Men med S9 er det standard på basis modellen, og det er en fantastisk opgradering, der får denne overkommelige tablet til at føles som en premium iPad-konkurrent.

Selvom dette måske ikke er den største Android-tavle på markedet (den ære går sandsynligvis til Galaxy Tab S9 Ultra), er det en fantastisk all-around tablet, der konkurrerer godt med Apples iPad. hvis du bare har brug for en fantastisk premium Android-tablet, er Galaxy Tab S9 et godt køb, og den burde holde i mange år fremover.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

2. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra – Kæmpe skærm

Fordele
 • Smuk 14,6 tommer OLED-skærm
 • Overraskende let, slankt design
 • Hurtig ydeevne
Ulemper
 • Det kan være for stor for nogle
 • Meget dyr

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra er en massiv tablet, der bogstavelig talt kan skygge for iPad Pro. Den massive 14,6 OLED-skærm ser fantastisk ud og er enorm i ens hænder, hvilket får den 12,9-tommer iPad Pro til at virke lille til sammenligning.

Denne tablet er til folk, der ønsker en tablet, der også kan fungere som en bærbar computer, og den er fantastisk til fjernarbejde, da den har to frontkameraer med understøttelse af op til 4K-opløsning til videoopkald. Derudover er der avancerede videofunktioner som støjreduktion og automatisk centrering for at sikre, at du forbliver i midten af billedet og er let at høre.

Hvis du har andre Galaxy-enheder, er denne tablet endnu sejere, da den kan interagere med dem og dele filer og apps på tværs af dit økosystem af Galaxy-enheder. Men selvom dette er den eneste, du ejer, får den glatte skriveoplevelse med den medfølgende S Pen-stylus, hurtig ydeevne og fantastiske højttalere denne til at se ud og føles som en førsteklasses oplevelse.

Og med et prisskilt på over 8.000 kr. kræves der også en masse af Galaxy Tab S9 Ultra. Men den leverer en super blanding af størrelse, hastighed og alsidighed, der gør den til en af de bedste tablets på markedet.

3. Samsung Galaxy Tab A7 Lite – Bedste billige Samsung tablet

Fordele
 • Billigere end de fleste Samsung-tablets
 • Letteste tablet på denne liste
 • Fuld adgang til Android og Google Play Butik
Ulemper
 • Skærm med lav opløsning
 • Dårlige kameraer

Nogle gange vil man bare have en anstændig tablet til en billig pris. Måske vil du have en let anden skærm til at have ved sofaen til inaktiv IMDB-surfing, eller måske vil du have en billig tablet, du kan give til et barn uden at bekymre dig for meget om omkostningerne ved at udskifte den. Til alle disse behov og mere er Samsungs Galaxy Tab A7 Lite et godt valg.

Det er en billigere, lettere version af Galaxy Tab A7 højere oppe på denne liste. Med sin under 1080p 8,7-tommer skærm vil den ikke få film til at se fantastisk ud, og MediaTek MT8768T kan måske kæmpe med at køre de mest krævende Android-spil, men det er ikke altid en dårlig ting – især hvis du giver dette til en barn til brug i skolen. Den vejer mindre end 500 g. og holder 10 timer på en enkelt opladning, så det er en god tablet til nogen på farten – især hvis vælger en model med mobilforbindelse.

Samsung Galaxy Tab S9 FE

4. Samsung Galaxy Tab S9 FE – Den perfekte tablet til streaming

Fordele
 • Mindste tablet i S-serien med 5G
 • Fire Android-opdateringer
 • Prisvenlig
Ulemper
 • Exynos 1380 ældes muligvis ikke godt

Galaxy Tab S9 FE er en stærk udfordrer på tabletmarkedet i mellemklassen. 90Hz IPS-skærmen har måske ikke den samme slagkraft som AMOLED-skærmen, vi har set på de dyrere Tab S9-modeller, men det er stadig en lækker skærm, der kan klare sig godt mod andre tablets i denne prisklasse. Exynos 1380 har mere end nok kraft til daglige opgaver som web-browsing, medieforbrug og sociale medier, men du vil ikke spille intensive spil på den.

Det er dog OK, for denne tablet er ikke bygget til intense arbejdsbelastninger, og den er også prissat korrekt. Dette er for folk, der vil have en stor skærm til at se Netflix, mens de bevæger sig rundt i huset, læser e-bøger og gennemser opskrifter i køkkenet, og S Pen og medfølgende tegneapps, gør kun tingene bedre.

Hvilken Samsung tablet er bedst til dig?

Når det kommer til at vælge den bedste Samsung-tablet til dig, så start med at tænke over, hvad du planlægger at bruge den til.

Kommer du primært til at bruge den til medie-indhold? Så er alle disse tablets gode til det, med mulig undtagelse af Tab S8 Ultra (da den er så massiv, at den kan være en irriterende at holde i hænderne i lange perioder), så vælg den model med den blanding af pris og specifikationer, du foretrækker.

Leder du efter en tablet, der muligvis kan erstatte din bærbare computer? Galaxy Tab S8 er et godt valg, selvom det kan være lidt trangt at skrive på dens aftagelige tastatur. Hvis du vil have noget større og ikke har noget imod at betale omkring de 10.000 kr., er Galaxy Tab S8 Ultra eksplicit designet til at erstatte din bærbare computer – og takket være Samsungs DeX-tilstand er den mere egnet som en bærbar erstatning end nogen iPad.

Leder du efter en billig tablet, der er god nok til de fleste opgaver? Så er Galaxy Tab S7 Lite et godt valg. Selvom dens opløsning på under 1080p får den til at føles en smule undervældende at se videoer på, og den har en tendens til at føles en smule træg, når du laver meget på én gang, så er det en fantastisk enhed, hvis du har brug for en letvægts-tablet til overkommelig pris. Du kan evt. læse vores guide om de bedste billige tablets, hvis du vil have flere idéer til nogle gode overkommelige tablets.

Hvis du leder efter en god tablet til dine børn, så har vi også en guide, der går i dybden omkring de bedste tablets til børn.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.