De 5 bedste tablet-tastaturer i 2024

Bedste tablet-tastaturer

Tablet-tastaturer kombinerer mange af fordelene ved en computer uden besværet med den lille skærmstørrelse på mobiltelefoner. De er ideelle til professionelle, der ofte arbejder væk fra kontoret, selvom de også er populære blandt folk, der blot bruger deres tablet for sjov.

Her har vi samlet de bedste tablet-tastaturer til hver slags tablet (uanset om den kører iPadOS, Windows eller Android), med muligheder for ethvert budget. Vil du have noget at bruge dit nye tastatur med? Se vores guide til de bedste tablets.

Hurtigt overblik

Bedste tablet-tastaturer du kan købe

1. Apple iPad Pro Magic Keyboard – Det bedste tastatur til iPad

Hvad vi kan lide
 • Velafstemt touchpad
 • Taster føles fantastisk
Vær opmærksom på
 • Meget tung
 • Virkelig dyr

Der findes ikke noget bedre tablet-tastatur end Apple Magic Keyboard, og det er heller ikke billigt, hvilket afspejles i prisen. Den kommer med et integreret stativ, der lader iPad’en effektivt “svæve” i luften – det er, hvad “magien” i navnet refererer til, får vi at vide, men i virkeligheden føles det ret magisk at bruge. Sakse-switch-tasterne er luftige og lette at skrive på, mens inkluderingen af touchpad’en grundlæggende forvandler tablet/tastatur-kombinationen til en bærbar computer.

Alt dette tilføjer noget masse til nogle i forvejen heftige tablets, med versionen af tastaturet til iPad Pro 12.9, der vejer hele 1 kg. Så længe dette ikke generer dig, vil du opleve, at Magic Keyboard er en yderst velkommen tilføjelse til livet med en iPad. Vi har ovenfor angivet versionen til iPad Pro 12.9, men du kan også få Magic Keyboard til 11-tommer iPad Pro samt fjerde generation af iPad Air.

2. Logitech Universal Folio – Det bedste universelle Bluetooth tablet-tastatur

Hvad vi kan lide
 • Holder tablets sikkert
 • Vandafvisende
 • Overkommelig pris
Vær opmærksom på
 • Ikke særlig stilfuld

Hvis din tablet ikke har eget tastaturcover, eller dit budget ikke strækker sig til Microsoft eller Apples egne perifere enheder, kan Logitech Universal Folio være den perfekte løsning. Selvom det ikke er det mest stilfulde tastatur, der findes, er det meget alsidigt, det fungerer med enhver 9-10″ tablet, der understøtter Bluetooth 4, og holder det sikkert på plads med justerbare hjørnefastgørelser. Den er også vandafvisende i tilfælde af kaffespild.

Logitech Universal Folio mangler et trackpad, men du får dedikerede funktionsknapper, som hjælper dig med at arbejde mere effektivt og undgår at skulle huske akavede tastaturgenveje. Den kører på møntcellebatterier, som Logitech siger vil vare to år, men kan ikke genoplades, når de er løbet tør.

3. Apple Smart Keyboard for iPad – Det bedste tablet-tastatur til en ældre iPad

Hvad vi kan lide
 • Super tynd
 • Beskytter skærmen
Vær opmærksom på
 • Ingen trackpad
 • Ingen baggrundsbelysning

Apple Smart Keyboard til iPad forbindes til din tablet ved hjælp af Apples eget Smart Connector, så du blot kan klikke det på plads og begynde at skrive (der er ingen grund til at bruge tid på at parre via Bluetooth). Den fungerer sammen med iPad 10.2 (2019), iPad Air (2019) og iPad Pro 10.5 (2019), og selvom den mangler et trackpad, giver den et tastatur i fuld størrelse til behageligt at skrive, mens den næsten ikke tilføjer masse eller vægt.

Smart Keyboard fungerer også som et tyndt, let cover til din tablet, men det beskytter ikke bagsiden af enheden, så det er værd at investere i et ordentligt etui også for at undgå skrammer og ridser. Et godt valg for hyppige rejsende, der ønsker at få lavet mere, når de er med det offentlig transport og i fælles arbejdsområder.

4. Apple Smart Keyboard Folio – Det bedste tablet-tastatur til iPad Pro

Hvad vi kan lide
 • Ekstremt slank
 • Beskytter din iPad
Vær opmærksom på
 • Meget dyr
 • Ingen trackpad

Apple Smart Keyboard Folio er virkelig dyr, men hvis du allerede har investeret meget i en iPad Pro til dit kreative arbejde, kan den ekstra omkostning være let at retfærdiggøre – især da den vil hjælpe dig med at få mere værdi fra din tablet. Smart Keyboard Folio ødelægger ikke din iPad Pros udseende takket være dens supertynde design, og at forbinde den er et simpelt spørgsmål om at bringe det tæt på din tablets Smart Connector og lade magneterne gøre arbejdet.

I modsætning til standard Smart Keyboard ovenfor, beskytter denne begge sider af din tablet, så der ikke er behov for et separat cover. Det er en skam, at den mangler et trackpad til denne pris, men den holder din tablet i en praktisk arbejdsvinkel. Denne særlige Smart Keyboard Folio er designet til 12,9-tommer iPad Pro, men en version til 11-tommer iPad Pro er også tilgængelig.

5. Logitech K380 – Et ældre tastatur, men enorm værdi og langtidsholdbar

Hvad vi kan lide
 • Bred kompatibilitet
 • Batteriet holder flere år
Vær opmærksom på
 • Ingen baggrundsbelysning

Selvom den måske er et par år gammel nu, er Logitech K380 et perfekt valg for dem, der kan lide, at deres teknologi holder længe. Det er stadig et fantastisk tastatur til stort set enhver almindelig tablet, der kan parres via Bluetooth til op til tre enheder, som du hurtigt kan skifte mellem. Den er let og behagelig at bruge og drives af et batteri, der er vurderet til at holde omkring 24 måneder, og nogle brugere har rapporteret, at det kører i længere tid.

Manglen på baggrundsbelysning kan skuffe nogle, og de runde taster kræver en smule justering, men dette er et fantastisk tastatur og et absolut kup til prisen. Derudover er den tilgængelig i en bred vifte af farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil!

6. Microsoft Surface Pro Signature Type Cover – Det bedste Surface Pro-tastatur

Hvad vi kan lide
 • Windows genvejstaster
 • Mediekontrolknapper
 • Premium materialer
Vær opmærksom på
 • Meget dyr

Bygget af førsteklasses materialer arbejder Microsoft Surface Pro Signature Type Cover hårdt på at retfærdiggøre prisen. Glas-trackpaded er en særlig velkommen tilføjelse, og føles behageligt glat under fingerspidserne. Dette top-end tablet-tastatur har også mekaniske taster, som mange designere synes er mere behagelige at skrive på end almindelige taster, og det hele er afsluttet med enten mikrofiber eller Alcantara (et pletafvisende stof, der ofte bruges i bilinteriør).

Der er også indbygget Windows-funktionsknapper plus medietaster. Det er en skam, at Microsoft Surface-tablets ikke kommer med Type Covers som standard, da de får det til at føles meget mere naturligt at bruge Windows-applikationer. Hvis du ejer en Surface Pro, er den et must-have.

7. Microsoft Surface Go Signature Type Cover – Det bedste Surface Go-tastatur

Hvad vi kan lide
 • Mekaniske taster
 • Baggrundsbelysning
 • Glas trackpad
Vær opmærksom på
 • Taster kan være støjende

Surface Go er i bund og grund en mini Surface Pro, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at Microsoft Surface Go Signature Type Cover er en mindre version af tastaturet ovenfor. Den har alle de samme funktioner som dens større modstykke, inklusive en glat trackpad i glas til nøjagtig navigation, et komplet sæt funktionstaster og medieknapper. Vi kan også især godt lide baggrundsbelysningen, som gør den nemmere at bruge, hvis du skal nå de sidste ting inden sengetid.

Den eneste ulempe (bortset fra dens ret høje pris) er det faktum, at dens mekaniske taster kan være lidt på den støjende side og kan vise sig at være distraherende, hvis du arbejder et sted, hvor der er særligt stille.

8. Samsung Galaxy Tab S7 Book Cover Keyboard – bedste tablet-tastatur til Samsung

Hvad vi kan lide
 • Nyttig touchpad
 • Tilpassede funktionstaster
Vær opmærksom på
 • Fås kun i sort
 • En dyr mulighed

En hurtig og nem måde at forvandle din Galaxy Tab S7 til en lille pc. Samsung Book Cover-tastaturet er elegant og slankt. Dens 165° frie stophængsel lader dig indstille tabletten i stort set alle vinkler, du ønsker, så den kan bruges på en række forskellige overflader og i forskellige konfigurationer. Touchpad’en er intuitiv og behagelig stor, især sammenlignet med tidligere tastaturer, og de 16 funktionstaster er en velkommen tilføjelse, især for kunstnere, der godt kan lide at have foretrukne værktøjer lige ved hånden.

Den er ret dyr, men du får meget funktionalitet for pengene, og det er et fornøjeligt tastatur at bruge. En version er også tilgængelig til Samsung Galaxy Tab S7+, hvis du har satset på den dyrere tablet; sørg for, at du får den rigtige, før du klikker på “køb”.

9. Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard – bedste tablet-tastatur til Android

Hvad vi kan lide
 • Til alle operativsystemer
 • Super stille skrivning
 • Skridsikker gummi vugge
Vær opmærksom på
 • Ret stor

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard fungerer med pc, Mac, Chrome OS, Android og iOS og forbindes via enten Bluetooth eller Logitech Unifying Receiver (en lille USB-enhed, der følger med tastaturet).

Der er meget at kunne lide ved dette alsidige tastatur. Den har en skridsikker vugge til din tablet, genvejstaster til at skifte mellem apps og et fuldt taltastatur. Den er drevet af to forudinstallerede AAA-batterier, der er normeret til tre år, men som nemt kan udskiftes, når det er nødvendigt.

Hvis du overvejer at opgradere din tablet snart eller ønsker noget, der også vil fungere godt med din telefon, er K780 et godt valg. Den er også super stille, selvom du måske foretrækker den mere solide følelse af mekaniske taster.

Hvorfor vælge et tablet-tastatur?

At have et tastatur på en kraftfuld tablet gør det i det væsentlige til en lille bærbar computer. Hvis du er som os, involverer dit kreative arbejde sandsynligvis en hel del administrative ting såvel som de sjove dele, og at have et bærbart tastatur, der kan gemmes sammen med din tablet, betyder, at du kan få disse ting gjort, uanset hvor du er.

Da mange af de bedste tegnetablets nu også er multifunktionelle tablets som iPad Pro eller Galaxy Tab S7, kan du med et dedikeret tastatur strømline din arbejdsgang og koncentrere alt på ét sted. Når alt kommer til alt, hvorfor bære rundt på en tablet og en bærbar computer, hvis du ikke er nødt til det? Det giver bare mening!

Der er to hovedtyper af tastaturer til tablets: dem, der forbinder fysisk via pin-stik, og dem, der fungerer trådløst ved hjælp af Bluetooth. Begge har deres fordele og ulemper; Bluetooth-tastaturer er mere bredt kompatible, men løber tør for batterier, der skal genoplades eller udskiftes. Pin-tastaturer, selvom de kun er kompatible med specifikke tabletmodeller, er også lettere og slankere end deres trådløse modstykker.

Der er andre funktioner, som tablet-tastaturer kan tilbyde. Nogle har bærbare pegefelter, der gør navigationen nemmere, mens andre tilbyder brugerdefinerbare funktionstaster, som du kan knytte til dine yndlingsfunktioner. Nogle fungerer også som stativer, så du nemt kan placere din tablet i den mest behagelige betragtnings-/skrivevinkel.

Læs også: Bedste trådløse opladere til iPhone og Android

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.