Xiaomi har lige teaset Xiaomi 14 med imponerende kameraspecifikationer

Xiaomi 14

Xiaomis flagskibstelefoner har historisk set været blandt de bedste Android-telefoner, du kan købe og den nye Xiaomi 14 vil blive officielt afsløret i morgen sammen med en Pro-version, men i stedet for at vente, har den kinesiske producent postet nogle teaser-billeder, kameraspecifikationer og prøvebilleder fra den almindelige model for at skabe momentum forud for den store dag.

Billederne af Xiaomi 14 viser en stilfuld perlehvid smartphone med en skinnende ramme, der ser ud til at kunne være af rustfrit stål. Den 6,36-tommer AMOLED-skærm dominerer forsiden af telefonen med et enkelt hulkamera øverst på skærmen.

Xiaomi går efter Apple i et andet indlæg, der viser præcis, hvor tynde disse rammer er sammenlignet med iPhone 15. På Xiaomi 14 varierer de fra 1,61 mm omkring toppen til 1,71 mm i bunden, hvilket slår både iPhone 15 (2,25 mm hele vejen rundt) og iPhone 15 Pro (1,75 mm).

Bagsiden af Xiaomi 14 har en stor sort firkant i øverste venstre hjørne, som huser telefonens Leica-mærkede tredobbelte-kamera, og i endnu et indlæg afslørede Xiaomi, at hovedsensoren i den blok vil være 1/ 1,31 tommer og 50 MP, med 1,2 um pixels og en f/1,6 blænde. Det er bredere end Xiaomi 13’s f/1.8 blænde, hvilket gør det muligt for billeder at absorbere mere lys for bedre snaps under mørkere forhold. Dette hovedobjektiv vil blive suppleret med 14 mm 0,6x ultravidvinkelobjektiv og en 3,2x f/2,2 telefotosensor.

Xiaomi inkluderede en hel masse billeder-eksempler i et andet indlæg, som alle ser spækkede ud med detaljer, men vi vil ikke tage dem så seriøst. Prøvebilleder fra smartphone-producenter minder ofte meget lidt om, hvad den gennemsnitlige bruger kan opnå i den virkelige verden, så det er bedst at bevare en vis skepsis og afvente praktisk test.

Der burde ikke gå for lang tid, før kameraprøver fra den virkelige verden vises. Xiaomi er indstillet til at afsløre både 14 og high-end 14 Pro ved en begivenhed i morgen, men hvor mange overraskelser der vil være tilbage er stadig uvist. En nylig lækage tyder på, at begge telefoner vil have den nyligt annoncerede Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-processor med varianter med 16 GB RAM. Begge vil have Android 14 fra start.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.