Din iPhone har en fatal sikkerhedsfejl – ret den nu

Ændret iPhone-koden for nylig? Hvis ja, så vil du sætte din gamle adgangskode til at udløbe for at forhindre, at den bruges til at låse din enhed op.

Det er rigtigt, takket være iOS 17 kan gamle koder nu bruges til at nulstille din nuværende adgangskode og låse din enhed op. Denne funktion kaldes midlertidig nulstilling af adgangskode og er designet således, at hvis du glemmer en ny adgangskode efter at have ændret den for nylig, er du ikke fuldstændig låst ude af din enhed.

Men selvom dette kunne være en super nyttig funktion, hvis du skulle ændre din iPhone-adgangskode, fordi din gamle var blevet kompromitteret, og der er en chance for, at dem, der kender den gamle, kan få fat i din enhed, kan denne funktion bruges til at bryde ind i din telefon. Tyven kan derefter nulstille din adgangskode til hvad de vil og låse dig helt ude.

Koder opbevares i 72 timer, efter du har ændret, hvilket er masser af tid til ondsindet aktivitet. Heldigvis er der en superhurtig og nem måde at få din gamle adgangskode til at udløbe og styrke din enheds sikkerhed. Sådan gør du.

Sådan lader du gamle koder udløbe på iPhone

Du skal køre iOS 17 eller nyere for at bruge denne funktion. Følg vores guide til, hvordan du opdaterer en iPhone, hvis du har brug for vejledning. Du skal også have ændret din adgangskode inden for de sidste 72 timer.

  1. Gå til Indstillinger > Face/Touch ID & Kode
  2. Indtast din nuværende kode
  3. Rul ned til afsnittet Midlertidig nulstilling af kode, og tryk på Lad den tidligere kode udløbe nu.
  4. Til sidst skal du trykke på Udløb nu for at bekræfte.

Dejligt og nemt, og nu er din enhed sikker igen. Hvis du gerne vil læse flere iPhone-guides, kan vi vise dig, hvordan du frigør lagerplads på din iPhone, så du kan have rydde op på din enhed.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.