Sådan ser du Google I/O 2023: Pixel Fold, Pixel 7a, Android 14 og mere

Google IO 2023
Kilde: Google

Enhver Google-streamingbegivenhed er værd at se, men du vil helt sikkert gerne vide, hvordan du ser Google I/O 2023 og dens åbnings-keynote i næste uge. Ud over de sædvanlige dybe dyk ned i Googles software og en forhåndsvisning af den næste store Android-opdatering, forventer vi at se hardware – og meget af det.

Udviklerkonferencer som Google I/O har traditionelt ikke mange produktnyheder, men Google vendte den forestilling på hovedet sidste år, da vi så forhåndsvisninger af nye telefoner og et smartwatch fra virksomheden. Denne tendens vil fortsætte ved Google I/O 2023 – i det mindste ifølge rygter, der beskriver virksomhedens planer.

Fra den seneste version af Googles budgettelefon til virksomhedens første forsøg på en foldbar enhed, kommer der en masse potentielle nyheder ud af Google I/O, som du ikke vil gå glip af. Og det vil du ikke, hvis du følger vores råd om, hvordan du ser Google I/O 2023 livestreamen.

Hvad er Google I/O?

Google I/O er Googles årlige udviklerkonference, hvor de mennesker, der udvikler produkter til Googles forskellige platforme, samles for at orientere sig om virksomhedens planer, politikker og nye værktøjer.

Fordi Google laver en masse forskellige ting – fra Chromebooks til smarte home devices – vil du sandsynligvis høre om en lang række forskellige platforme. Android tager typisk rampelyset, men tidligere I/O-sammenkomster har dækket Chrome OS, Watch OS, Google-søgning og mere. Produkter som Google Maps, Gmail og andre diverse chatklienter kan også dukke op under konferencen.

Hvornår er Google I/O?

Google I/O 2023 afholdes onsdag den 10. maj. Årets begivenhed finder sted netop på den ene dag, hvilket er en ændring fra de seneste års flerdages I/O’er. Mens Google er vært for I/O som en personlig begivenhed i Shoreline Amphitheatre nær dets Mountain View, Californien, campus, streames begivenheden også på Google I/O-hjemmesiden. Enhver, der tilmelder sig gratis på dette websted, kan livestreame Google I/O.

Typisk er der en indledende keynote til at starte Google I/O, hvor virksomhedsledere fokuserer på de største annonceringer. Umiddelbart efter den indledende keynote er der normalt en udviklerudgave, som dykker dybere ned i emner af interesse for de udviklere, der deltager i I/O. Google har bekræftet, at dette er planen for dette års udgave.

Hvordan kan jeg se Google I/O live stream?

Google I/O-konferencen, inklusive keynote, vil være tilgængelig fra Google I/O-hjemmesiden. Vi forestiller os, at hjemmesidens startside vil have livestreamet, men du kan sikkert også finde den i Watch-sektionen.

Fordi Google også ejer YouTube, er streamingwebstedet også vært for Google I/O keynote. Du kan følge en integreret stream lige fra denne side.

Hvad kan jeg forvente at se til Google I/O 2023?

Hvis du ikke har fundet ud af det endnu, har Google I/O keynotes en tendens til at dække en bred vifte af emner. Men vi forventer, at nogle få vil få en større del af fokus for Google I/O 2023.

AI-drevne chatværktøjer ser ud til at være i alles tanker i disse dage, og det inkluderer Google. Google I/O vil give virksomheden en chance for at tale om Bard, deres egen chatklient, og hvordan dette værktøj kan hjælpe andre Google-produkter som søgning, kort og produktivitetsværktøjer. Ud over at gennemgå, hvordan AI-chatbots passer ind i deres egne produkter, kan du forestille dig, at Google kan tage sig tid til at løse bekymringer om de risici, som nogle mennesker citerer med AI.

Google Bard

Android 14 beta debuterede i sidste måned, og Google I/O 2023 vil være virksomhedens første mulighed for at give en offentlig forhåndsvisning til et bredere publikum. I betragtning af den store rolle Android har spillet ved tidligere I/O-udgaver, vil det sandsynligvis fortsætte i år. Vi kan endda få større klarhed om tidslinjen for Android 14-udvikling, da en færdig version forventes i slutningen af sommeren.

Den virkelige opmærksomhed vil være på Googles potentielle hardwarenyheder. Efter at Pixel 6a havde sin debut på udviklerkonferencen i 2022, forventer vi, at dens efterfølger, Pixel 7a, vil nyde en lignende behandling. Det gælder især, efter at Google Indien udsendte et teaser-tweet, der antydede, at en ny telefon ville være tilgængelig den 11. maj. I betragtning af de rygter, der indikerer, at Pixel 7a vil komme til salg omkring det tidspunkt, mener vi, at det er ret klart, at vi får mindst én ny telefon fra Google.

Google Pixel 7a covers
Kilde: WinFuture

Men hvad vil Pixel 7a tilbyde? Hvis rygterne er nøjagtige, lyder den nye budgettelefon meget som Pixel 7, helt ned til dens Tensor G2-chipsæt. Insidere forventer også, at Google 7a får en opgraderet kameraopsætning, en skærm med en hurtigere opdateringshastighed og trådløs opladning. Alle disse ting ville være seriøse opgraderinger i forhold til Pixel 6a, hvilket kan forklare rygterne om, at Pixel 7a vil koste mere end sin forgænger.

Pixel 6a var ikke den eneste telefon, der dukkede op på Google I/O 2022. Sidste år gav Google os også et smugkig på Pixel 7 og 7 Pro for at præsentere telefonens Tensor G2-processor. Det betyder ikke nødvendigvis, at vi får et smugkig på Pixel 8 forud for efterårets forventede lancering, men det ville ikke være uden fortilfælde.

Vi er mere tilbøjelige til at se et andet produkt, Google allerede har annonceret ved en af sine begivenheder – Pixel Tablet. Pixel-tabletten, der blev set omfattende ved sidste efterårs Google-hardwarebegivenhed, forventes at tilbyde en 11-tommer skærm og et Tensor G2-chipsæt. Den kunne også komme med et Pixel Tablet Stand-tilbehør, der gør enheden til en smartskærm, når den oplades og ikke bruges som tablet.

Google Pixel-tablet
Kilde: LetsGoDigital

Den største afsløring ved Google I/O 2023 kan være en ny tilføjelse til Googles hardware-lineup. I årevis har vi hørt rygter om en Pixel Fold, der er designet til at skabe rav i det foldbare telefonmarked, der i øjeblikket domineres af Samsung-enheder. I stigende grad peger rygter på, at Fold endelig får debut på Google I/O.

Pixel-Fold

Det rygtes, at The Fold minder meget om Samsung Galaxy Z Fold 4, idet Google er gået med et design, hvor en enhed på størrelse med en telefon åbner op for at afsløre en større skærm. De rygtede specifikationer har den foldede Google-enhed opført som kortere og tyndere end Galaxy Z Fold 4, hvor Google håber på, at folk ønsker en mere bærbar foldbar. Som med den anden hardware på udstillingen, bør denne også have en G2-processor.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.