Google Pixel-tabletten har lige taget et stort skridt nærmere udgivelsen

Google Pixel-tablet

Det er uundgåeligt, at vi vil se lanceringen af Google Pixel-tablet på et tidspunkt senere i år, men ny information tyder på, at vi vil se den inden for en overskuelig fremtid.

Ifølge 9to5Google, er den kommende tablet tilsyneladende endelig blevet indsendt til godkendelse af FCC. Mens det at få FCC-godkendelse er en standard del af processen, betyder det som regel, at Google begynder at forberede sig til lanceringen af deres Pixel-tablet.

FCC ID-optegnelsen er ganske vist ekstremt vag. Den er opført som en “trådløs enhed”, hvilket er langt fra officiel bekræftelse på, at det er til Pixel-tabletten. Når det er sagt, vil man kunne udlede, af optegnelsen, klassificeret som A4RGTU8P, at det nok er en Pixel-tablet baseret på den måde, som Google-enheder er blevet klassificeret på tidligere.

Mens en “trådløs enhed” bestemt kunne være et andet nyt Google-tilbud – som et nyt par Pixel Buds Pro – giver resten af beskrivelsen i FCC-databasen en liste over alle de kompatible netværksforbindelsesmuligheder, der tilbydes på enheden, og de peger alle på, at det er tabletten.

Den angivne enhed understøtter Bluetooth LE, Wi-Fi 6 og UWB, hvor de første to forbindelsestyper er dem, som Pixel Tablet forventes at understøtte. UWB, eller ultra-bredbånd, er en relativt ny netværksforbindelsesmulighed for Google-enheder, der kun tilbydes på Pixel 6 Pro og Pixel 7 Pro, så at se den opført i FCC-databasen for Pixel Tablet kommer som noget af en velkommen overraskelse .

Hvis den angivne enhed er Pixel-tabletten, hvilket vi har grund til at tro, at det er, peger det direkte på den kommende Google I/O 2023-begivenhed som et startvindue. Der har været masser af spekulationer om tidspunktet for lanceringen af tabletten, siden den blev annonceret sidste år, men med en så stor udstilling, der kommer så hurtigt efter dens uundgåelige FCC-godkendelse, peger alle tegn på, at den lanceres under showet i maj.

Det er stadig uvist, om det er tilfældet, men i betragtning af de støt stigende rygter omkring tabletten parret med nyheden om dens FCC-arkivering, virker det mere end sandsynligt.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.