Stort Google Pixel 7a-læk afslører alle de vigtigste specifikationer og farvemuligheder

Google Pixel 7a covers
Kilde: WinFuture

Der er ikke længe til Google Pixel 7a’s rygtede lanceringsdato, men leaks fra MySmartPrice, 91Mobiles og Yogesh Brar har givet os mulighed for at samle et næsten komplet billede af den nye telefons specifikationer.

Oplysningerne kommer fra anonyme kilder samt synlige billeder af Googles reklamemateriale. Vi har gennemgået detaljerne og lagt dem i tabellen nedenfor.

Pixel 7a (Rygtet)
Skærm6.1-tommer FHD OLED
Opdateringshastighed90Hz
ChipsetGoogle Tensor G2
RAM8GB
Lagerplads128GB
Bagkameraer64MP hoved, 12MP ultrabred
Frontkamera10.8MP selfie
Batteri4,400 mAh
Opladning20W kablet, ??W trådløs opladning
SoftwareAndroid 13

Vi kan se flere potentielle opgraderinger fra Pixel 6a fra disse formodede detaljer. Skiftet fra en statisk 60Hz-skærm til en med en maksimal opdateringshastighed på 90Hz, der kan skaleres ned til 60Hz, når det er nødvendigt, er stor, ligesom en opgradering til et 64MP hovedkamera (fra 12,2MP), et 10,8MP selfie-kamera (fra 8MP), 8GB RAM (op fra 6GB) og den samme Tensor G2-chip fra Googles flagskibe Pixel 7 og Pixel 7 Pro, der opdaterer den originale Google Tensor-chip fra 6a.

Vi kan også forvente lidt hurtigere 20W kablet opladning, op fra Pixel 6a’s 18W. Tilføjelsen af trådløs opladning er også en mærkbar tilføjelse, selvom det næppe er særlig hurtigt, hvis Google ikke angiver en bestemt watt.

Når det er sagt, er Pixel 7as skærmstørrelse og opløsning plus dets ultrabrede kamera ikke ændret fra Pixel 6a. Batteriet ser også ud til at være lidt mindre på 4.400 mAh i stedet for 6a’s 4.410 mAh, selvom vi ikke kan forestille os, at det vil gøre den store forskel for batterilevetiden.

Den værste nyhed, vi har hørt fra Pixel 7a-rygtemøllen, er, at den ifølge tidligere rygter kan blive dyrere. Disse nye kilder nævner ikke prisen, men med alle de opgraderinger, de hævder, at Google vil lave, regner det med, at prisen vil stige for at kompensere. Fordelen ved dette er, at Google tilsyneladende vil fortsætte med at sælge Pixel 6a efter Pixel 7a’s lancering, for at kunne tilbyde et billigere tilbud til brugere med strengere budgetter.

Farvemuligheder også lækket

Fra andre en anden kilde, nemlig WinFuture har vi fået et læk omkring Pixel 7as farver såvel som deres tilsvarende officielle covers.

Ligesom sidste år er der et udvalg af tre nuancer (vist ovenfor). WinFuture kalder disse muligheder for Carbon Grey, Cotton White og Arctic Blue, som dækker Googles sædvanlige sort/hvide muligheder, mens de også tilbyder en ny lyseblå farve som en sjovere mulighed.

WinFuture hævder også, at der kunne være en fjerde farve, der er eksklusiv til Googles egen butik, potentielt en orange/koral-mulighed.

Alle disse specifikationer og farvedetaljer skulle forhåbentlig bekræftes på scenen ved Google I/O 2023, som begynder den 10. maj. Pixel 7a vil sandsynligvis være en af de største stjerner i showet, selv med splinternye produkter som Pixel Tablet eller Pixel Fold også tippet til at dukke op.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.