iOS 17-lækage har netop afsløret flere detaljer – her er alle de nye funktioner til din iPhone

iOS 17

WWDC 2023 er ikke mange uger væk, og med den kommer det første officielle kig på, hvad iOS 17 vil have at byde på. Det har dog ikke forhindret en masse detaljer i at lække, og den seneste afslører tilsyneladende rigtig mange ting, der kunne lanceres sammen med den næste version af iPhone-softwaren.

Denne seneste lækage kommer fra et indlæg på det kinesiske sociale netværk Weibo, og 9to5Mac bemærker, at det er den samme konto, som lækkede den gule iPhone 14 få dage før dens annoncering. Vi har allerede hørt om rigtig mange funktioner og ændringer, der kommer til iOS 17, og netop dette læk tilføjer væsentligt mere til den kommende opdatering.

Apple Music modernisering

De mest bemærkelsesværdige ændringer i lækagen ser ud til at være relateret til Apple Music. Tilsyneladende vil brugergrænsefladen få en overhaling og reducere mængden af tekst på skærmen og erstatte den med billeder og grafik. iOS 17 vil angiveligt også lade dig se Apple Music-tekster på din låseskærm.

Opgradering af låseskærm

iOS 17 kan også forbedre tilpasningen af låseskærmen, der først blev lanceret sidste år med iOS 16. Udlæseren hævder, at iOS 17 vil tilføje muligheder for skrifttyper, emojis, wallpapers og “andre funktioner.” Dette vil angiveligt også omfatte muligheden for at dele brugerdefinerede låseskærmsdesign – svarende til, hvordan folk kan dele tilpassede Apple Watch-ansigter.

Et nyt iOS 17 kontrolcenter

Lækagen nævner også ændringer i Control Center UI, noget vi allerede har hørt detaljeret i tidligere læk. Den går ikke ind i mange detaljer, men en tidligere læk hævder, at kontrolcentret ville få “radikale ændringer” til brugergrænsefladen og forbedrede tilpasningsmuligheder.

Opgradering af appbibliotek, bedre lommelygtekontrol

De sidste to ændringer, der siges at komme, inkluderer nye brugerdefinerede kategorier og andre organisationsfunktioner til App-biblioteket sammen med ny “trinløs” justering af lommelygten. Det betyder, at der kunne være mere finere lommelygtekontrol i stedet for at skulle vælge mellem tre forudindstillede lysstyrkeindstillinger.

iOS 17: Andre mærkbare rygter

En af de store ændringer, der rygtes at komme til iOS 17, er muligheden for at sideindlæse apps eller installere fra tredjeparts appbutikker. Det er en funktion, som Apple længe har modstået, men som muligvis får sin hånd tvunget af EU. Denne funktion kan dog meget vel være eksklusiv for EU.

En større lækage afslørede også et væld af mulige funktioner, herunder Dynamic Island-funktionalitet, aktive widgets, en ny brugergrænseflade i Health-appen, flere fokustilstandsfiltre og brugerdefinerede tilgængelighedsindstillinger, der giver “total kontrol over layoutet” – noget primært rettet mod enheder tilhørende seniorer og småbørn.

Det er uklart, hvilke telefoner der får iOS 17 i år, med modstridende rygter. Nogle siger, at enhver enhed, der kører iOS 16, vil være kompatibel, mens andre hævder, at iPhone 8, 8 Plus og iPhone X vil gå glip af opgraderingen. Desværre, ligesom alle de andre rygtede funktioner, vil vi sandsynligvis ikke finde ud af det før WWDC’s åbnings-keynote.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.