En ny iPhone 14-farve kunne komme i denne uge

Historisk har Apple forsøgt at give sine iPhones et salgsboost med en frisk ny farve halvvejs gennem deres første år – og lige omkring lanceringen af Samsungs nyeste flagskib. For iPhone 13 sidste marts var dette en grøn nuance, mens iPhone 12 fik en livlig lilla nuance tilbage i april 2021.

Nu rapporterer Macotakara, at Apple vil friske iPhone 14 op i denne uge med en frisk ny farve.

Så hvad vil slutte sig til de eksisterende fem iPhone 14-farver? Det skulle efter sigende blive en gul farve, hvilket er første gang Apple har brugt den siden 2019’s iPhone 11.

Mens den grønne nuance fandt vej til både iPhone 13 og iPhone 13 Pro (sidstnævnte med det mere avancerede “Alpine Green”-navn), antyder rapporten, at denne nye nuance udelukkende er til den almindelige iPhone 14 og iPhone 14 Plus.

Vi burde finde ud af det rimelig hurtigt. Webstedet rapporterer, at der vil blive afholdt en briefing i denne uge for at introducere den nye farve. Taget i betragtning af iPhone 14, der blev lanceret for 170 dage siden, er vi temmelig tæt på halvvejs mellem den nuværende model og den kommende iPhone 15, så det virker som et fornuftigt tidspunkt at give den endnu et salgsskub.

Plus, vi er sikre på, at Apple ville være glade for at prøve at stjæle lidt af rampelyset fra lanceringen af Samsung Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.