De fleste børn er konstant klistret til den ene eller anden form for elektronisk underholdning, så det kan betale sig at sikre, at de har de bedste børnehøretelefoner.
Misforstå os ikke, børn bør altid opmuntres til at lege udenfor eller læse en god bog, men chancerne er, at de stadig vil blive ved med at vende tilbage til deres YouTube-videoer, musik og videospil.
Her spiller de bedste høretelefoner til børn to vigtige roller. For det første giver de dit barn en meget rigere oplevelse, end de kommer til at få fra deres enheds tynde indbyggede højttalere. For det andet sparer de os voksne fra at skulle lide gennem lyden af hvad end de ser, spiller eller lytter til, hvilket er godt for din fornuft.
Nedenunder er vores bedste udvalg sammen med nogle råd – såsom den mest ideelle måde at vælge børnespecifikke hovedtelefoner. Glem ikke at tjekke vores andre forældrevejledninger, såsom de bedste tablets til børn og de bedste smartwatch til børn.
Bedste høretelefoner til børn i test: Kort overblik
- Bedste holdbare hovedtelefoner: Belkin Soundform Mini
- Bedste billige trådløse hovedtelefoner: JLab JBuddies Studio Wireless
- Bedste høretelefoner til yngre børn: Onanoff BuddyPhones Explore+
De bedste hovedtelefoner til børn du kan købe nu
1. Belkin Soundform Mini – De bedste holdbare høretelefoner til børn
Specifikationer
Trådløs: Bluetooth 5: Tilslutninger: 3,5 mm hovedtelefonstik: Volumengrænse: 85dB: Batterilevetid: 30 timer
Belkin Soundform Mini er en fantastisk løsning for børn, der ønsker at lytte til musik eller se videoer på deres tablet eller telefon. Disse høretelefoner er ikke kun stilfulde og komfortable, men de leverer også en fin lydkvalitet.
Jeg var særligt imponeret over den måde, høretelefonerne sidder på øret. De er lavet af letvægtsmaterialer og er meget behagelige at have på, selv i timevis. Hovedbøjlen er også justerbar, hvilket gør det nemt at finde den perfekte pasform til børns hoveder.
En anden funktion, som jeg elskede ved Soundform Mini høretelefonerne, er deres holdbare design. De er designet til at modstå lidt tæsk og bump, og deres polstrede ørepuder gør det let at holde og undgå at glide ud af børns ører. Høretelefonerne fås også i en række forskellige farver, så børn kan vælge deres yndlingsfarve.
Alt i alt er jeg meget imponeret over Belkin Soundform Mini trådløse on-ear høretelefoner til børn. Disse høretelefoner har en holdbar og stilfuld design, der er ideel til børn, og de leverer også en imponerende lydkvalitet. Hvis du leder efter et par høretelefoner til dit barn, så er Soundform Mini bestemt værd at overveje.
2. Onanoff BuddyPhones Explore+ – De bedste høretelefoner til yngre børn
Specifikationer
Trådløs: Nej; Tilslutninger: 3,5 mm hovedtelefon, 3,5 mm buddy-stik; Volumengrænse: 85dB; Batterilevetid: N/A; Vægt: 110g
BuddyPhones Explore+ er de ideelle hovedtelefoner til yngre børn. De er robuste, men ekstremt lette på lidt over 100 g, med et robust fladt kabel med ekstra forstærkning omkring stikkene. Der er nok greb til at forhindre dem i at falde af mindre hoveder, men ikke så meget, at de bliver ubehagelige. Rigelig dæmpning på ørekopperne, kombineret med noget lækker polstring på pandebåndet, holder dem pæne og dejlige.
De lyder også ret godt, med lige nok bas og lys diskant til at få popsange til at blive levende, og kun en lille antydning af indelukkethed. Film, spil og tegnefilm får en entusiastisk lyd, og med en grænse på 85dB skal du ikke bekymre dig om høj volumen. Vi kunne også lide det tankevækkende buddy-stik – et ekstra hovedtelefonstik på kablet, hvor du kan tilslutte et andet sæt hovedtelefoner for at dele lyden.
3. Planet Buddies On-Ear børnehovedtelefoner – De bedste trådløse høretelefoner til yngre børn
Specifikationer
Trådløs: Bluetooth 5; Tilslutninger: 3,5 mm hovedtelefonstik, USB-C; Volumengrænse: 85dB; Batterilevetid: 38 timer; Vægt: 134g
Der er meget at kunne lide ved disse trådløse høretelefoner, især for yngre børn. De kommer i 4 farver – blå, lyseblå, pink og grøn- og hver har et andet dyr på ørekoppen med en hval, pingvin, ugle og skildpadde. Hvert dyr får sin egen del af æsken for at dele et miljøbudskab, og al emballagen er lavet af genanvendelige materialer.
Mere praktisk holder batterierne i op til 38 timer og tager kun to timer at oplade via USB-C. Hvis de løber tør for strøm, samler Planet Buddies en hård, flettet ledning til en direkte forbindelse til en bærbar computer, telefon eller tablet.
Jeg var også positivt overrasket over, hvor nemme de er at bruge med lydstyrke- og afspilningsknapper på højre ørekop og en tænd/sluk-/parringsknap på kanten, og lydstyrken er begrænset til de anbefalede 85dB. Og selvom deres mindre størrelse betyder, at de ikke vil være så gode til ældre børn, er Planet Buddies lette og behagelige for yngre børn, med noget tykt polstring under pandebåndet.
Med hensyn til lydkvalitet er de efter min erfaring ikke på niveau med hovedtelefonerne fra JBL, og lyden kan blive overbelastet, men der er en dejlig, varm tone med udmærkede detaljer og nok plads til at få skøre tegnefilm og actionfyldte film til at komme. i live.
4. JLab JBuddies Studio Wireless – De bedste billige trådløse høretelefoner til børn
Specifikationer
Trådløs: Bluetooth; Tilslutninger: 3,5 mm hovedtelefonstik, mikro-USB; Volumengrænse: 85dB; Batterilevetid: 13 timer; Vægt: 116g
Hvor børns hovedtelefoner har en tendens til at have mange kulørte farver med høj kontrast, har JBuddies Studios et mere voksent udseende, hvilket betyder, at de har en bedre chance for at vokse sammen med barnet i stedet for at blive dumpet, før de overhovedet har forladt folkeskolen.
De er også bygget til at holde med let, men alligevel hård plast, der ikke burde falde fra hinanden inden for et år. Efter at have testet dem, var det også tydeligt, at du ikke vil have nogen problemer med at parre dem med en tablet eller smartphone. Der er ligefrem en stemme, der siger, når du er tilsluttet, eller batteriet er lavt. Bluetooth-rækkevidden er fremragende – bedre end mange voksne, faktisk.
Outputtet er lidt tungt på diskanten, men der er fin substans i lyden, og basen bliver aldrig for dunkende. Den passer godt til pop- og dansemusik, og tegnefilm og børnefilm lyder virkelig godt. Du kan høre detaljer og baggrundseffekter, som nogle billige trådløse høretelefoner udelader. De er også virkelig behagelige, takket være drejelige ørekopper, der strækker sig fra pandebåndet og tyk polstring på båndet og ørekopperne. Et godt prisvenligt valg.
5. JBL JR 460NC – De bedste trådløse børnehøretelefoner til lydkvalitet
Specifikationer
Trådløs: Bluetooth 5; Tilslutninger: 3,5 mm hovedtelefonstik, USB Type-C;
Volumengrænse: 85dB; Batterilevetid: 30 timer (20 timer ANC); Vægt: 200g
JBL JR 460NC-hovedtelefonerne er et godt bud til ældre børn og teenagere. Ikke alene er JBL et etableret mærke, men de tofarvede grå modeller, kunne nemt passere til høretelefoner til voksne. De har også ANC ombord, plus et batteri, der holder op til 20 timer med ANC tændt og 30 timer uden. Vi kan også godt lide de enkle kontroller, den klare indbyggede mikrofon og det faktum, at de bruger USB Type-C frem for gammeldags mikro-USB til opladning.
Den virkelige stjerne her er dog lyden. Lydpurister ville kalde det lidt uraffineret og basset, men børn plejer ikke at være hi-fi-fans, og outputtet er virkelig varmt, kraftfuldt og dynamisk. Det er et stærkt match til pop, men overraskende også i stand til rock og indie. Animerede film, blockbusters og spil lyder også fantastisk. Lydstyrkebegrænsning fungerer godt, med en lille lyd, der kommer, når du rammer det maksimale niveau, og den generøse polstring på kopperne gør 460NC’erne ret lette for ørerne.
Sådan vælger du de bedste høretelefoner til dit barn
Hvad er anderledes ved høretelefoner til børn?
Børns hovedtelefoner har mange af de samme funktioner som hovedtelefoner til voksne, bortset fra at de har tendens til at være mindre (af indlysende årsager) og farvestrålende (fordi sort eller hvid er kedeligt). De kommer i kablede og trådløse varianter og med eller uden aktiv støjreduktion. Den afgørende forskel er, at de normalt har en form for lydstyrkebegrænsende teknologi, for at forhindre dine børn i at slå lyden op og gøre permanent skade på deres ører.
Hvor begrænset skal lydstyrken være?
Der er masser af forskning, der viser, at langvarig lytning gennem hovedtelefoner ved høj lydstyrke kan skade hørelsen og forårsage yderligere symptomer som tinnitus. Børn, hvis øregange er mindre, og hvis ører stadig er under udvikling, er endnu mere udsatte end voksne.
Generelt bør børns hovedtelefoner begrænse lydstyrken til under 85dB og kan have yderligere foranstaltninger til at forhindre børn i at overskride grænsen. Nogle sundhedseksperter foreslår at holde grænserne endnu lavere, til omkring 70dB, selvom dette kan være en smule for lavt, hvis der er nogen snak eller omgivende støj omkring.
Hvad med designmaterialer?
Den anden ting, vi vil foreslå, at du kigger efter, er byggekvaliteten. Børn plejer ikke at være forsigtige med deres høretelefoner – de lader dem ligge og lader kablerne filtre sig sammen, eller de lader beskyttelsestasken gå fra sig og bærer dem rundt i en taske. Jo hårdere hovedtelefonerne er, jo længere holder de. Tag også et godt kig på tykkelsen, designet og materialerne af eventuelle kabler, for ikke at nævne om stikkene er forstærket eller ej. Det er disse svage punkter, der ofte resulterer i, at et par hovedtelefoner rammer genbrugskassen.
Kablet eller trådløst?
Trådløse hovedtelefoner har et par fordele. Du har ikke et kabel til at snuble over eller blive viklet ind i, og de parrer nemt med en eller to enheder – du tænder dem bare, og de forbindes. Og der er også mindre fare for overentusiastisk tilslutning og udgang, der forårsager skade på din telefon eller tablets hovedtelefonstik.
Ulemperne er, at du skal holde dem opladet, de er dyrere, og de kan være mindre praktiske, hvis dit barn har tendens til at skifte mellem for eksempel en smartphone, en tablet og en konsol. De skal muligvis parre og fjerne parring for at få deres høretelefoner til at virke, hvorimod det gamle stik bare virker hver gang. Med stigende batterilevetid og faldende priser giver et Bluetooth-sæt mest mening, især for ældre børn, men det er ikke altid den bedste mulighed.
Er aktiv støjreduktion afgørende?
Aktiv støjreduktion (ANC) er lidt af en luksus, men en af grundene til, at børn har tendens til at skrue op for lydstyrken, er, at de ikke kan høre deres hovedtelefoner over støjen udefra. Så at have ANC kan hjælpe med at holde decibelerne nede. Det er også en stor hjælp for børn, der sidder bagerst i bilen eller sidder fast på en lang tog- eller flyrejse, da det hjælper med at maskere motorstøj.
Det er også værd at nævne, at børn på autismespektret nogle gange oplever, at ANC-hovedtelefoner kan hjælpe dem med at fokusere, selv uden at nogen lyd aktivt spiller igennem dem, da de dæmper støj udefra og hjælper dem med at koncentrere sig om deres aktuelle opgave.
Hvis du er interesseret i hvilke høretelefoner, vi mener der er de bedste til voksne, så har vi en guide over de bedste høretelefoner generelt.
Be the first to comment