Samsung Galaxy Z Flip 5: Her er de første pålidelige gengivelser i høj kvalitet

Samsung-Galaxy-Z-Flip-5

Tidligere denne weekend så vi lækkede gengivelser af Galaxy Z Fold 5 fra den pålidelige lækker Steve Hemmerstoffer. Nu lækker den samme kilde søskendetelefonen.

I dag har vi vores første gode kig på Samsung Galaxy Z Flip 5-designet (via Media Peanut). Selvom vi har set antydninger af et redesign, er disse de første højkvalitets og pålidelige gengivelser, vi har fundet.

Den mest bemærkelsesværdige opgradering, vi tror, kommer i år, er en fuldstændig fornyet coverskærm. Nu fylder det udvendige display næsten 50% af telefonens bagside. Dette skulle give brugerne bedre adgang til funktioner og kontroller uden først at folde telefonen ud.

Siderne på Galaxy Z Flip 5 er også firkantede i gengivelserne, hvilket tyder på et redesign for at holde denne nye enhed på linje med Galaxy S23-serien.

Samsung Galaxy Z Flip 5-design: Lækkede gengivelser

Bortset fra coverskærmen og de firkantede sider ser Samsung Galaxy Z Flip 5-designet ud til at være stort set det samme, som vi har set i tidligere år. Der er stadig et kamerasystem med to linser på bagsiden, en skærmudskæring på det indvendige display til selfie-kameraet, en bundhøjttaler ved siden af en USB-C-indgang osv. Det ligner også at kombinationen af tænd/sluk-knap/fingeraftrykssensor forbliver.

Resten af de bemærkelsesværdige opgraderinger skulle være inde i telefonen. Vi forventer en Snapdragon 8 Gen 2-processor, sandsynligvis den samme “Galaxy”-model i Galaxy S23-serien. Kameraerne kan også få nogle opgraderinger, selvom vi ikke har nogen bundsolide rygter, så langt de går. Forhåbentlig vil vi også se et større / længerevarende batteri og hurtigere opladning.

Samsung vil sandsynligvis lancere denne nye foldbare telefon til juli/august. Et nyligt rygte antyder en lancering i slutningen af juli, men vi kan ikke sige det med sikkerhed endnu.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.