15-tommer MacBook Air vil angiveligt lanceres på WWDC 2023

15-tommer MacBook Air

Vi kunne se MacBook Air 15-tommer annonceret under WWDC 2023.

Det er ifølge Mark Gurman, hvis seneste rapport hævder, at Apple vil debutere den længe rygtede bærbare computer sammen med macOS 14, iPadOS 17, iOS 17, watchOS 10 og tvOS 17 under virksomhedens store forårsbegivenhed den 5. juni. Gurman sagde tidligere, at vi ville se 3 nye MacBooks afsløret under WWDC, men det er første gang, han direkte sagde, at 15-tommer MacBook Air vil blive vist ved begivenheden.

WWDC er normalt der, hvor Apple annoncerer opdateringer til de operativsystemer, der kører deres iPhones, Macs, iPads, Apple Watches og Apple TV-appen. WWDC har dog også haft flere prominente hardware-afsløringer – som det fremgår af virksomheden, der afslørede MacBook Air M2 og MacBook Pro 13-tommer M2 på WWDC 2022. Derfor er det ikke så overraskende, at Apple angiveligt lancerer 15-tommer MacBook Air ved den kommende konference.

Rygter om en 15-tommer MacBook Air har eksisteret i flere måneder. Adskillige pålidelige kilder, herunder Bloombergs Mark Gurman, analytiker Ming-Chi Kuo og skærmanalytiker Ross Young har alle diskuteret den rapporterede kommende Apple-laptop. I de seneste uger har vi hørt rapporter om, at produktionen til den bærbare computer stiger, og endda en potentiel lanceringsdato i juni.

MacBook Air 15-tommer forventes at være en større version af 13,6-tommer MacBook Air. Specifikt rygtes den nye bærbare computer at være 15,2 tommer. I stedet for et tilspidset design skulle den nye bærbare computer have flade kanter som den nye 13-tommer Air. Den 15-tommer notebook forventes også at have et 1080p webcam, opgraderede højttalere og MagSafe-opladning. Men vi ville ikke forvente en SD-kortplads eller HDMI-indgang, som pro har.

Mark Gurmans tidligere rapport sagde, at 15-tommer MacBook Air vil indeholde Apple M2-chippen, der debuterede med den førnævnte MacBook Pro 13-tommer. Det er skuffende for dem, der forventede, at den større MacBook Air skulle have den rygtede Apple M3-chip. En ny MacBook med en M3-chip er dog efter sigende stadig i kortene til begyndelsen af næste år. Bloomberg antyder, at “high-end versioner af M3-chippen” forventes at komme til 14-tommer og 16-tommer MacBook Pro “i første halvdel af 2024.”

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.