Bedste MacBook i 2024: Find den bedste MacBook til dig

Sådan opdaterer du din macbook

Den bedste MacBook for dig kan være svær at finde, fordi der nu er så mange forskellige MacBooks at vælge imellem. Du vil stadig primært vælge mellem MacBook Air og MacBook Pro, men nu er der mange muligheder mellem dem.

Ikke alene tilbyder Apple stadig aldrende MacBook Airs drevet af de originale (og stadig anstændige) M1- og M2-chips, men de har også nye modeller med de nyeste M3-chips. Oven i det kan du få MacBook Pro’er med mere kraftfulde Pro- og Max-versioner af Apples chips, som er ideelle til folk, der laver kraftig kodning og videoredigering.

Mens hver MacBook på denne liste er en fantastisk bærbar computer, er der specifikke grunde til, hvorfor du bør vælge den ene frem for den anden. MacBook Airs er gode som grundlæggende computere og forbliver nogle af de letteste bærbare computere, der findes, men hvis du bekymrer dig om kraft eller skærmstørrelse, vil du måske bruge en større og mere kraftig MacBook Pro med en mere kraftfuld M3 Pro eller M3 Max-chip. Men hvis du bare har brug for en solid MacBook til at surfe på nettet og besvare e-mails, bør den klassiske MacBook Air med enten M1- eller M2-chip tjene dig godt. Der er endda en 15-tommer model, hvis du har brug for en større skærm.

Læs videre for at se de bedste MacBooks, du kan købe i dag.

Top MacBooks

De bedste MacBooks, du kan købe i dag

Bedste macbooks

1. MacBook Air M2 (2022) – Den bedste MacBook for de fleste mennesker

Fordele
 • Vidunderligt bærbart design
 • Lys og farverig 13,6-tommer skærm
 • Stærk M2 ydeevne
 • Imponerende lang batterilevetid
Ulemper
 • Hak en smule distraherende
 • SSD langsommere end MacBook Pro M2
 • Understøtter kun en enkelt ekstern skærm

MacBook Air M2 er virkelig Air-navnet værdig. Og vi siger ikke, at den tidligere MacBook Air M1 ikke var god. Den hjalp med at introducere verden til Apples chip kraft. Det er bare, at det at putte revolutionerende ydeevne i det samme gamle design ikke føltes som et spring fremad.

Den nye MacBook Air er et frisk pust, (hvis du ved, hvad jeg mener) og det skyldes, at Apple parrede en endnu hurtigere M2-chip med et design, der er markant tyndere og lettere. Når du bærer denne 1,2 kg og bruger den, er dette en bærbar computer, der minder om den ikoniske originale Air, som Steve Jobs trak ud af en manilla-konvolut for 14 år siden.

MacBook Air M2 er simpelthen den bedste bærbare computer til pengene. Du får fremragende ydeevne, en levende skærm og fremragende batterilevetid, alt sammen pakket ind i et design, der er dejligt bærbart. Ja, det er en høj pris, men vi vil uden tvivl anbefale denne over den lidt billigere MacBook Air M1 på grund af dens bedre ydeevne og skærm sammen med skarpere webcam og MagSafe-opladning.

MacBook Pro 14-tommer (2023)

2. MacBook Pro 14-tommer (2023) – Bedste MacBook til redigering af video

Fordele
 • Stærk ydeevne fra M3-chip
 • Lysere skærm
 • Imponerende grafikboost
 • Meget lang batterilevetid
Ulemper
 • M3 har færre indgange end M3 Pro/M3 max
 • M3 understøtter kun én ekstern skærm
 • Space Black koster ekstra

MacBook Pro 14-tommer er en af de mest kraftfulde bærbare bærbare computere, man kan købe, og det er på grund af de nye M3, M3 Pro og M3 Max chips fra Apple, som leverer endnu hurtigere ydeevne og strømeffektivitet end M2 og M1. Uanset om du redigerer billeder, videoer eller multitasker med et dusin apps, kan den nye MacBook Pro nemt håndtere enhver arbejdsbyrde.

M3-modellen er specifikt en fantastisk erstatning for 13-tommer MacBook Pro. Ja, den koster mere, men tænk på alle de opgraderinger, du får. Denne bærbare computer har en større og mere farverig skærm, et skarpere webcam, flere indgange og et stort ydelsesboost.

HDMI-porten understøtter nu op til 8K-skærme, og du får stadig en SD-kortplads.

M3 Pro-versionen varede hele 17 timer i batteri test, som slår de fleste Windows-bærbare computere. M2 13-tommer versionen varede 18t 20min, hvilket stadig er meget godt, men den har heller ikke den større skærm og mere ydende chip.

Tilføj hurtigere Wi-Fi 6E, og du har en næsten perfekt bærbar computer til kreativt professionelt arbejde, selvom vi gerne havde set en touchskærm og tilføjelsen af Face ID.

MacBook Air 15-tommer M2 (2023)

3. MacBook Air 15-tommer M2 (2023) – Bedste MacBook med stor skærm

Fordele
 • Lys og levende 15-tommer skærm
 • Slankt, elegant design
 • Lynhurtig ydeevne
 • Bedre højttalere end 13-tommer
Ulemper
 • Få indgange
 • Understøtter kun én ekstern skærm

MacBook Air 15-tommer M2 er muligvis en større version af 13-tommer MacBook Air M2, der blev udgivet sidste år, men det er uden tvivl den bedste 15-tommer bærbare computer for pengene.

Ligesom sin mindre søskende, har MacBook Air 15-tommer den kraftfulde Apple M2-chip, en smuk Liquid Retina-skærm og det slanke design introduceret med MacBook Pro-linjen i 2021. Selvom den ikke er så kraftfuld som disse Pro bærbare computere, har 15-tommeren MacBook Air nok kraft for de fleste. På trods af sin større størrelse er dette stadig en af de letteste og tyndeste bærbare computere der findes. Den har også fremragende batterilevetid, et kendetegn for Apples chip.

MacBook Air 15-tommer M2 tilbyder en næsten perfekt blanding af ydeevne, skærmkvalitet, bærbarhed og batterilevetid.

16-tommer MacBook Pro (2023)

4. 16-tommer MacBook Pro (2023) – Bedste MacBook til superbrugere

Fordele
 • Lynhurtig ydeevne
 • Lys og farverig skærm
 • Slankt, holdbart design
 • Utrolig batterilevetid
Ulemper
 • Meget dyr

Vil du have det hele? Apple har gjort det igen med MacBook Pro 16-tommer (M3 Max). Mens den bevarer det samme fængende design og smukke mini-LED-skærm som den tidligere M2 Max-model, er denne premium laptops ydeevne i øjeblikket uden sidestykke. Den stejle startpris på 36.499,00 kr. svir, men professionelle, der arbejder med kreative opgaver og endda gamers vil få noget for pengene.

Oven i købet får du de indgange, som professionelle efterspørger. Der er ikke kun den sikkerhedsfokuserede MagSafe 3-opladningsindgang, men HDMI-udgang til tilslutning til skærme og en SD-hukommelseslæser til tilslutning af hukommelseskort til rigtige kameraer.

Og så er der også spilpotentialet, da GPU-kernerne i M3 Max er i stand til at køre AAA-spil på over 60FPS! Derudover har du et 1080p webcam, en trio af forbedrede mikrofoner og et fantastisk sekspunkts højttalersystem.

5. MacBook Air med M1 (2020) – Bedste billige MacBook

Fordele
 • Superhurtig ydeevne
 • Utrolig lang batterilevetid
 • Komfortabelt tastatur
Ulemper
 • Har stadig tykke rammer
 • Få indgange

MacBook Air var altid den bedste MacBook for de fleste, men nu er den bedre for endnu flere mennesker end nogensinde før. Apples beslutning om at udskifte deres Intel-processorer med deres egen Apple chip, begyndende med M1-chippen i MacBook Air, har virkelig gjort underværker. Denne bærbare computers 14 timer og 41 minutters batterilevetid er den bedste for en MacBook Air nogensinde. Plus, M1 leverer vanvittigt hurtig ydeevne, så meget at den kan køre seriøse spil problemfrit.

MacBook Airs webcam er også blevet opgraderet, da M1-chippen giver signalbehandlingstricks til at forbedre klarhed og farvenøjagtighed. Og selvfølgelig er Magic Keyboard her stadig, hvilket giver en behagelig skriveoplevelse. Dolby Atmos-lydunderstøttelse betyder, at nogle film og tv-shows vil lyde endnu bedre end før. MacBook Air er nu ikke bare den bedste MacBook til din gennemsnitlige Apple-bruger, men den er tættere på titlen som kongen af de bærbare computere, end den har været i årevis.

Sådan vælger du den bedste MacBook

Ydeevne: Hvis du ved, at du ikke presser dine bærbare computere til deres grænser, så skaf MacBook Air og få standard modellen. Dens 8-core M1-chip og 8 GB RAM vil overraske dig med deres hastighed. Opgrader den til 16 GB RAM, hvis du holder mange applikationer åbne på én gang. De, der arbejder med mere krævende applikationer, skal enten have M1 MacBook Pro med 16 GB RAM, eller overveje at få en Intel-baseret MacBook med 32 GB RAM. De nye M2-drevne MacBooks giver lidt en mellemvej mellem de originale M1 MacBooks og M1 Pro og M1 Max bærbare computere.

Grafik og spil: Med M1-baserede MacBooks får du enten en 7-core eller 8-core integreret GPU, og vi har set fantastiske resultater på 8-core versionen. Den M2-drevne MacBook Pro leveres med 10 GPU-kerner som standard. Så opgrader, hvis du vil spille på din Mac. Ja, du kan spille seriøse videospil på Mac nu. Det er imponerende.

Størrelse og vægt: 13-tommer MacBook Air og Pro adskiller sig kun ved Airs kileform og lidt lettere vægt. MacBook Pro på 1,4 kg er 100 g. tungere end MacBook Air. Ikke overraskende er 16-tommer MacBook Pro – som vejer 2 kg. – bedst for dem, der enten ikke har noget imod vægten i tasken eller ikke bevæger sig så ofte.

Hvis du er studerende og leder efter en god bærbar, så læs vores guide til de bedste bærbar computere til studerende.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

4 Comments

 1. Hej Anders.
  Jeg sidder lidt med samme dilemma, som øvrige kommentar, da jeg er i tvivl om valg af Macbook. Jeg er selvstænding og skal bruge computeren til alt det administrative, mange programmer åbne og så køre en sjat Adobe Pakke (primært Illustrator og InDesign, men også de andre ind imellem). Hvilken computer ville du anbefale?

  • Hej Cathrine

   Som jeg nævnte er den nye MacBook Air M2 (2022) en god all-rounder, der tilbyder god processer-kraft og lang batterilevetid til redigerings-arbejde.
   Hvis du dog arbejder meget med intensive og tunge grafiske opgaver, skulle du måske overveje en MacBook Pro 14 tommer.

 2. Jeg overvejer en macbook til min virksomhed.

  Jeg skal redigere en lille smule video og skrive en masse tekster.

  nogle ideer?

  • Jeg vil mene den nye MacBook Air M2 (2022), kunne være en god mulighed.
   Det er en god all-rounder med masser af processer-kraft til redigering af video, og så vil den også let kunne klarer andre opgaver, du har brug for i din virksomhed.
   Du har nok ikke brug for den dyre MacBook Pro 16-tommer. Det er primært dem, der arbejder med tunge visuelle-redigeringsprogrammer.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.