Google Pixel 8 får en mindre 6,16″ skærm, Pixel 8 Pro holder sig til 6,7 tommer

Pixel 8 pro

Google forventes at afsløre Pixel 7a-smartphonen i næste måned på sin I/O-udviklerkonference I/O. Oven i det udvikler de også sine 2023-flagskibe, Pixel 8-serien, og i dag lærte vi nye detaljer om dem fra industriens insidere.

Ifølge Ross Young fra DSCC vil Google putte en 6,16 tommer skærm i Pixel 8 og en 6,7 tommer skærm i Pixel 8 Pro. Ordren på skærmene gik til Samsung, hævder han, og fremstillingen skulle begynde i maj.

Størrelsen på Pixel 8 er faktisk en anelse mindre end Pixel 7’s 6,32 tommer skærm. Pixel 8 Pro bliver den tredje Pro-version i træk med en 6,7 tommer.

Vi så allerede disse to telefoner i CAD-baserede gengivelser i sidste måned, og de foreslår, at Google vil droppe de nuværende brugte flade sider. De vil beholde de let afrundede kanter, samt kamerabjælken, der får Pixel-telefonerne til at skille sig ud.

Vi burde få flere detaljer, efterhånden som meddelelsen nærmer sig, og vi vil sørge for at holde dig opdateret.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.