Google Pixel 8 Pro gengivelser lækket og Pixel 7a rygtes at ankomme i juni

Pixel-8-Pro

Google Pixel 8 Pro gengivelser er netop lækket, og den ser ud til at beholde det samme designsprog som sin forgænger. Det er ret tidligt for disse gengivelser, da telefonen først skulle frigives i oktober, men Google vil muligvis tease telefon d. 10. maj under sin I/O-udviklerkonference, ligesom de gjorde sidste år med Pixel 7-serien.

Pixel 8 Pro har mere afrundede hjørner sammenlignet med sidste års Pixel 7 Pro, med et mindre kantet overordnet udseende. Kamera-øen er også anderledes, selvom den stadig umiddelbart kan genkendes som tilhørende en Pixel. Denne gang ser det ud til, at Google har valgt at huse alle tre kameraer i den samme ovale ‘åbning’ i metallet. Der er også en ny sensor under blitzen, selvom det i øjeblikket er uklart, hvad det kan være.

Pixel 8 Pro måler 162,6 x 76,5 x 8,7 mm, og den er omkring 12 mm tyk ved kameraets øgning. Skærmen siges at være omkring 6,52″, mindre end Pixel 7 Pro’s, men denne justering har tilsyneladende at gøre med at skabe mere afrundede hjørner. Vi kan også se strøm- og lydstyrkeknapperne til højre, USB-C-porten og højttaler i bunden, mens SIM-bakken er på venstre side.

Telefonen forventes at blive drevet af den kommende Google Tensor G3 SoC, som rygtes at være baseret på den ikke annoncerede Samsung Exynos 2300, der bruger Samsungs 3nm-fremstillingsproces. Dette kan ende med at forbedre både ydeevne og effektivitet sammenlignet med den 5nm-fabrikerede Tensor G2.

Googles Pixel 7a rykker nærmere en udgivelses dato

Googles Pixel 7a mellemklasse telefonen er ikke én gang, men to gange inden for de sidste to dage, og nu hævder en ny rapport fra en normalt pålidelig kilde, at denne enhed vil blive frigivet i juni.

Pixel 7a rygtes at tilbyde 128 GB lagerplads i farverne Arctic Blue, Carbon og Cotton, med en mulig Jade, der også kommer. Tænk på disse som henholdsvis blå (naturligvis), sort/grå, hvid og grønlig. Prisen forventes at være omkring €500 i EU. Pixel 7a vil angiveligt blive annonceret på Googles I/O-udviklerkonference.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.