Google Pixel Folds udgivelsesdato og pris er netop lækket

Pixel Fold

De rygtede Google Pixel Fold og Google Pixel 7a udgivelsesdatoer blev netop tippet som en del af en række Google I/O-tema-lækager, som FrontPageTechs Jon Prosser delte på Twitter.

Ifølge lækeren vil Google Pixel Fold – Googles første ægte foldbare telefon – angiveligt blive annonceret og gjort tilgængelig til forudbestilling den 10. maj med fuld tilgængelighed den 27. juni.

Den dårlige nyhed? Jon Prosser sagde i et opfølgende tweet, at Pixel Fold-prisen vil koste $1.799 (omkring 12.200 kr.). Dette er i modstrid med et tidligere rygte, der forudsagde, at telefonen kunne være op mod $500 billigere end Galaxy Z Fold 5.

Googles foldbare telefon vil angiveligt lanceres cirka 6 uger efter I/O-hovedbegivenheden. Det er en længere venteperiode, end vi typisk ser for nye smartphones. Google ønsker måske at få mest muligt ud af I/O keynote.

Alle øjne på Google Pixel Fold

Google Pixel Fold har været på vores radar i et stykke tid, og det ser ud til, at den endelig vil materialisere sig sammen med Pixel 7a og Android 14 ved I/O.

Pixel Fold forventes at slå den kommende Samsung Galaxy Z Fold 5 ved at udnytte “M13”-skærmmaterialerne fra Samsung Display. Galaxy Z Fold 5 forventes at bruge M12, som måske ikke tilbyder så stærk ydeevne som M13.

Tilsyneladende vil den foldbare Pixel Fold have en 7,69-tommer indvendig skærm og en 5,79-tommer ydre skærm. Vi har også set i gengivelser, at det bagerste kamerasystem kunne se ud, som det gør på Google Pixel 7 Pro. Ellers er mange af specifikationerne og funktionerne stadig usikre.

Google Pixel 7a-udgivelsesdatoen også lækket

I mellemtiden kunne den budgetvenlige Pixel 7a også blive afsløret på Google I/O den 10. maj, men måske blive tilgængelig til køb med det samme.

Baseret på tidligere I/O-keynotes, har vi mistanke om, at den prisvenlige Google Pixel 7-alternativ ville blive afsløret på den årlige udviklerkonference. Men i 2021 etablerede Google en 2-måneders kløft mellem annonceringen og den faktiske tilgængelighed af Pixel 6a. Hvis Prossers oplysninger er nøjagtige, vil interesserede kunder kunne få fingrene i Pixel 7a samme dag, som den annonceres.

Ud over udgivelsesdato-oplysninger tweetede Prosser udvalget af Pixel 7a-farver. Enheden vil angiveligt komme i Charcoal, Snow, Sea og Coral (selvom det ser ud til, at Coral-indstillingen kun vil være tilgængelig direkte fra Google Store.) Sea vil sandsynligvis være den lyseblå farve, vi så lækket i Pixel 7a-gengivelser tidligere på måneden.

Prosser hævder også, at Google Pixel 6a forbliver tilgængelig. Mellem Pixel 7a og Pixel 6a har vi ikke set nogen rygter, der tyder på en prisstigning. Forudsat at Google ønsker at konkurrere med Samsung Galaxy A54, forventer vi, at Pixel 7a-prisen vil lande på omkring 3.699 kr. som den sidste.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.