iPhone 15 Pro Max kunne få dobbelt zoomstyrke

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max kaldes muligvis ikke iPhone 15 Ultra, som der oprindeligt var rygter om, men det ser bestemt ud til, at den får en ultra-kraftfuld zoom. Faktisk er Pro Max tippet til at få eksklusiv hardware, som den almindelige iPhone 15 Pro sandsynligvis vil mangle.

Ifølge MacRumors vil iPhone 15 Pro Max’ nye periskopzoom give mulighed for “op til det dobbelte af den optiske zoom af iPhone 14 Pro Max, som er på max 3x optisk zoom. Så det betyder, at du kan få op til 6x zoom på den nye Pro Max. Apple-analytiker Ming-Chi Kuo forudsagde det helt tilbage i juli sidste år.

Fordelen ved et periskop-zoomobjektiv er, at det bruger foldet optik til at reflektere lyset på objektivet, hvilket øger zoomstyrken uden at øge størrelsen på kameraet. Så det kunne tænkes, at iPhone 15 Pro Max kunne have en mindre kameraområde end den almindelige iPhone 15 Pro, mens den tilbyder et længere zoomområde.

Det andet rygte, vi har hørt for nylig, er, at iPhone 15 Pro Max vil tilbyde et variabelt zoomobjektiv, som vil give dig et valg af zoomniveauer inden for et enkelt objektiv. Derimod har Samsung Galaxy S23 Ultra to telezoomobjektiver på 3x og 10x.

iPhone 15 Pro Max vil overskygge 15 Pro

Den almindelige iPhone 15 Pro vil have masser af nyt at tilbyde baseret på de rygter og lækager, vi har set, og de fleste af disse funktioner vil blive delt med Pro Max. Disse bør omfatte et nyt titanium-design, der er hårdere og alligevel lettere, og en kraftfuld ny A17 Bionic-chip, der igen kunne blæse de bedste Android-telefoner bagover.

Vi har også hørt, at iPhone 15 Pro-serien kunne tilbyde en ny action-knap, der erstatter ringekontakten, en, der kunne tilbyde alle mulige genveje. Det ser dog ud til, at de rygtede solid-state lydstyrkekontroller ikke bliver til noget.

Men hvis Apple faktisk kun reserverer periskopzoomen til iPhone 15 Pro Max, vil det sandsynligvis tiltrække en masse opmærksomhed og få mange tidlige brugere til at gå mod Apples top-flagskib, da Apple stadig er bagud, når det kommer til zoom sammenlignet med Samsung og Pixel.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.