Google Pixel Fold kunne få ‘den mest holdbare hængsel på en foldbar’

Google Pixel Fold

Flere Google Pixel Fold-detaljer er blevet afsløret takket være rapportering om “interne dokumenter og billeder” set af CNBC, hvilket tilsyneladende bekræfter eksisterende rygter og giver indsigt i nogle potentielle vigtige salgsargumenter for den nye foldbare.

Til at starte med hævder CNBC, at Pixel Fold vil bruge en 7,6-tommer hovedskærm og en 5,8-tommer coverskærm og vil veje omkring 283 g. Sammenlignet med Samsung Galaxy Z Fold 4 ville Pixel Fold i teorien have en identisk indre skærmstørrelse, men en mindre dækskærm og større vægt. For at gøre tingene værre for Google, rygtes Galaxy Z Fold 5 at reducere massen af Samsungs største foldbare yderligere.

Et ekstra hårdt hængsel

En interessant designpåstand fra CNBC’s rapportering, som vi ikke har set før, er, at Google tilsyneladende vil sælge Pixel Fold som “den mest holdbare hængsel på en foldbar.”

Ordet “holdbar” her er lidt vagt. Men da de fleste andre foldbare telefonproducenter praler med, hvor mange gange man kan folde deres telefoner, før de bliver beskadiget, forventer vi, at Google kommer med lignende påstande om, hvor mange hundrede tusinde gange du kan åbne og lukke Pixel Fold uden frygt for brud.

CNBC hævder også, at Pixel Fold vil være vandafvisende. Dette er noget, vi allerede har set på Galaxy Z Fold- og Z Flip-serien, og det er en velkommen tilføjelse til at gøre disse skrøbelige enheder en smule mere holdbare. Forhåbentlig kan Google matche den samme IPX8-vurdering, som Samsungs foldbare enheder tilbyder.

Til intern hardware siger CNBC, at Google vil bruge Tensor G2-chippen, som ses i Pixel 7-serien, til at drive Pixel Fold. Dette er et rygte, vi har hørt flere gange før, plus at det giver mening for Google at bruge deres seneste chipset til den nye foldbare, samtidig med at næste generations Tensor debuterer på Pixel 8-serien, der forventes at komme i slutningen af året .

Rapporten siger ikke, hvor stort Pixel Folds batteri er, men den skulle tilsyneladende værre større end det 4.400 mAh-batteri, der er i Galaxy Z Fold 4 og burde være god nok til 24 timers brug.

For alle disse funktioner vil Google tilsyneladende opkræve omkring $1.800 (ca. 12.200 kr.) for Pixel Fold. Da Galaxy Z Fold 4 sælges for 13.999 kr., kunne vi forestille os, at Google vil sigte efter et lignende prisskilt, selvom der har været rygter om, at Google ville gå efter en noget lavere pris.

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.