Samsung Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 ankommer muligvis tidligt

Galaxy Z Fold 5

Vi ser muligvis Samsung Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5 ankomme i juli, en måned tidligere end forventet, ifølge et rygte fra den nye lækker Revegnus.

De fremsætter denne påstand, fordi de tror, at Samsung vil begynde produktionen på disse to foldbares nye hængsler i starten af juni, snarere end i slutningen af juni som i tidligere år. En 3/4 ugers forspring i forhold til tidligere produktionscyklusser kan derfor betyde, at Samsung også lancerer deres nye foldbare enheder tidligere, så da Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 ankom i slutningen af august sidste år, kan det betyde en juli-debut for Z Fold 5 og Z Flip 5 i år.

Ældre rygter hævder dog, at Samsung er ved at ændre på hængslet til deres nye foldbare, hvilket vil gøre telefonerne tyndere og lettere, samtidig med at det mindsker folder på skærmen og afstanden mellem de to sider af telefonen, når den er lukket. Måske planlægger Samsung ikke at fremskynde lanceringen af Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5, men sikrer i stedet, at de har ekstra tid til at redegøre for potentielle produktionsproblemer. På den måde kunne de nye Fold- og Flip-telefoner lanceres i august, som er blevet en tradition, selvom noget går galt med det nye design.

Et nyt hængsel og mere

Vi har hørt, at Samsungs næste store fornyelse af Galaxy Z Fold- og Galaxy Z Flip-serien måske først kommer med næste års Galaxy Z Fold 6/Z Flip 6. Når det er sagt, så forventer vi stadig, at der kommer nogle forbedringer i år, f.eks. som det nye hængsel.

Af andre ting at kigge efter, når det kommer til opgraderinger, er der ting som lettere materialer, en mere kraftfuld version af Snapdragon 8 Gen 2 til Galaxy-chippen fundet i Galaxy S23-serien og nye kamerasensorer til både Z Flip 5 og Z Fold, dog uden ændringer i opløsning eller forstørrelse fra de nuværende modeller.

Det bliver interessant at se, om disse formodede opgraderinger er nok til at bekæmpe den voksende konkurrence blandt de bedste foldbare i verden. Efter effektivt at have monopoliseret markedet i flere år, er rivaler som Oppo Find N2 Flip her for at udfordre Samsung, med flere rygtede foldbare telefoner, som Google Pixel Fold og OnePlus V Fold, der også menes at være på vej.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.