Fitbits næste smartwatch kan hjælpe med at holde øje med dit barn

Fitbit-Kids-Smartwatch

Fitbit laver nogle gode fitness-wearables, og de har også ure rettet mod børn. Men hvis du leder efter noget ud over en grundlæggende tracker, har du ikke meget andet valg end at se på et voksenfokuseret smartwatch fra virksomheden. Det kan dog snart ændre sig, da de seneste lækager viser et smartwatch til børn fra Fitbit.

Ifølge en lækage fra 9to5Google arbejder Fitbit på et smartwatch til børn, der kommer med et kamera og mobilforbindelse. Rapporten indeholder flere billeder af det blåfarvede smartwatch, der tydeligt viser dens frontkamera, karakteristiske knapper og en statuslinje, der har et ikon for et mobilnetværk (der indikerer tilstedeværelsen af mobilforbindelse).

Billederne af det lækkede smartwatch viser et atypisk design. Smartwatchet læner sig snarere ind i dens demografi med en sjov blå farve, der dominerer hele kroppen, remmen og låsen. Der er to knapper på kroppen, og de bevarer yderligere en levende rød og neongul farve. Det lækkede smartwatch ser ret omfangsrigt ud, og vi er nysgerrige efter at se, hvor tykt det vil se ud på et barns håndled.

Billederne viser også en startskærm, der ville appellere til et barn. Yderligere nævner rapporten, at smartwatchet ser ud til at køre Fitbit OS i stedet for et fuldt udstyret Wear OS.

Rapporten har ikke yderligere detaljer ud over billederne. En ældre rapport fra Business Insider nævner dog, at Fitbits børns smartwatch med kodenavnet Project Eleven har en lanceringsdato i 2024.

Et smartur til børn med mobilforbindelse og et kamera ville appellere til mange forældre. At komme med et lettere OS i stedet for et fuldt udstyret Wear OS med mange smartwatch-funktionaliteter, ville passe bedre hos den demografiske målgruppe. Når alt kommer til alt, hvis dit barn var gammel nok til at bruge et fuldt udstyret Wear OS, ville du nok give dem et smartwatch i stedet for.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.