Android 12 udgivelsesdato: Hvornår kan du forvente, at den kommer?

Den officielle Android 12-udgivelsesdato er i øjeblikket ukendt. Google har dog en tidsplan. Tidsplanen antyder, at vi kunne se Android 12-lancering i løbet af eller efter august i år. Der vil være mindst tre udvikler previews og fire betaer inden da.

Vi er lige nu i begyndelsen af Android 12, og den tredje previews er lige udkommet. Bliv dog ikke for spændte: vi er stadig en del væk fra, at operativsystemet er stabilt nok til, at forbrugerne kan bruge det.

Læs også: Google Pixel 4a anmeldelse

Som sagt har vi Indtil videre set tre udvikler previews med to mindre opdateringer imellem. Så vidt vi ved, vil der ikke komme flere nye udvikler previews inden lanceringen af den første beta i maj. Derefter kan vi forvente mindst tre yderligere betaudgivelser. Android 12-udgivelsesdatoen skulle være let nok til at fastslå, når lanceringen af den fjerde beta kommer.

For en god ordens skyld, sidste års Android 11-lancering, der havde Google den første betaversion i juni og den endelige lancering i begyndelsen af september. Det er højst sandsynligt, at vi vil se en meget lignende tidsplan i år.

Android 12 udgivelsesdato: Tidslinjen hidtil

Kredit: Google

Google planlægger at lancere månedlige opdateringer til Android 12. Ifølge de seneste officielle oplysninger kan vi forvente den første beta i maj, sandsynligvis til at starte på eller omkring Google I/O 2021. Betaversioner af softwaren vil være god nok til forbrugerbrug (dog stadig ikke noget, du vil bruge som din primære software i dagligdagen).

Efter den 4. beta-lancering bliver det lettere at indskrænke et tidspunkt til en udgivelsesdato til Android 12. Afhængigt af hvordan udviklingen går, kan det være i midten eller slutningen af august. Det kunne også være begyndelsen af september.

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.