Apple annoncerer ‘Spring Loaded’ iPad Pro-begivenhed den 20. april

Kort efter, at Siri tidligt afslørede begivenhedsdatoen, har Apple sendt medieinvitationer til en anden begivenhed – med titlen ‘Spring Loaded’ – som er planlagt til at finde sted allerede næste uge, den 20. april.

Hvordan og hvornår kan man se Apples april 2021-begivenhed

Pressekonferencen ‘Spring Loaded’ er planlagt til tirsdag den 20. april. Ligesom de seneste specielle Apple-begivenheder vil denne blive optaget på forhånd og streamet gennem Apples officielle hjemmeside på supportbrowsere og Apple TV-appen.

Læs også: Bedste kameratelefoner

Det starter kl. 19.00 dansk tid og kører i omkring en time, dog er den nøjagtige tid ikke afsløret. Med hensyn til meddelelser forventes Apple at introducere flere nye produkter, herunder en ny iPad Pro og AirTags.

Hvad kan vi forvente af Apple-begivenheden den 20. april?

5G iPad Pro (2021)

Det vigtigste produkt, der rygtes at komme ud på Apple-begivenheden i april, er næste generations iPad Pro (2021). Denne 12,9-tommers model siges at have en mere avanceret mini-LED-skærm, mens 11-tommers versionen holder fast i Apples sædvanlige LCD-panel.

Betydelige designopgraderinger er usandsynlige, så forvent, at iPad Pro (2021) -modellerne ser næsten identiske ud med den nuværende iPad Pro (2020).

Den gode nyhed er, at Apples siges at planlægge nogle store interne forbedringer. Den kommende A14X Bionic-chipsæt, der forventes at tilbyde M1 MacBook-lignende ydelse, er inde i varmen sammen med valgfri 5G-forbindelse og understøttelse af stylus.

Der har også været rapporter om en opdateret USB-C-port, der understøtter Thunderbolt-standarden, noget Apple typisk har reserveret til sin serie af Mac-produkter, men det vil muliggøre kompatibilitet med et bredere udvalg af udstyr.

AirTags

Apples sporingsenhed- AirTags – har været under udvikling i årevis og har været udsat for flere forsinkelser. Apple promoverede tredjeparts alternativer i sidste uge, men rygtet siger, at det endelig kan blive annonceret ved april 2021-begivenheden og blive prissat til $ 39 i USA.

Ligesom Samsungs Galaxy SmartTag+ forventes Apple AirTags at bruge en kombination af Bluetooth Low Energy (BLE) og Ultra Wideband (UWB) -teknologi for at muliggøre en mere nøjagtig sporingsoplevelse med respekt for brugernes privatliv.

iOS 14.5

Apple har arbejdet på iOS 14.5 i flere måneder. I et nylig interview med The New York Times sagde Tim Cook, at opdateringen kun var “et par uger” fra frigivelsen, så der er en god chance for, at udgivelsesdatoen vil blive annonceret ved april-begivenheden.

AirPods 3

Andengenerations AirPods blev introduceret i marts 2019, så en opgradering forventes snart. Om AirPods 3 vil blive annonceret ved april-begivenheden i næste uge eller i slutningen af 2021 er dog uklart.

Uanset hvad burde næste generations AirPods tilbyde et opdateret design, der bevarer det generelle design og introducerer kortere stilke inspireret af Apples dyrere AirPods Pro.

Forbedringer af lydoplevelsen og batterilevetiden kan også komme, selvom aktiv støjreduktion sandsynligvis ikke vil komme.

Nyt Apple TV

Den nuværende Apple TV 4K blev annonceret i september 2017 og bruger forældet hardware som A10X Fusion-chipsættet. En ny model med en potentielt redesignet fjernbetjening er på vej, og der er en god chance for, at den kan debutere ved denne måneds Apple-begivenhed.

Den kunne drives af A14X Bionic, som iPad Pro (2021), og fokusere på spil. De seneste rygter antyder, at den vil understøtte 4K 120Hz-spil – som en del af Apples ønske om at skubbe sin Apple Arcade-abonnementstjeneste.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.