Android 13 Go Edition lanceret

Android 13 Go edition

Google lancerede først Android Go tilbage i 2017, som er en lettere, mindre ressourcekrævende version af Android til avancerede smartphones. Platformen er blevet opdateret gennem årene i overensstemmelse med den primære Android-version, og Google har nu annonceret Android 13 Go Edition.

Som navnet antyder, bringer Android 13 Go Edition en række Android 13-funktioner med sig. For det første har vi Designsproget Material You for første gang, plus muligheden for at bruge farver fra et wallpaper som din telefons systemfarver. Dog er brugere begrænset til fire farvemuligheder at vælge imellem mod 16 i Android 13.

Google kommer også med flere andre Android 13-funktioner til Android Go, såsom meddelelsestilladelser og sprogkontrol pr. app.

Ældre Android-funktioner kommer til low-end-telefoner

Android 13 Go Edition følger også med tidligere Android-versioner ved at tilbyde Google Play-systemopdateringer. Dette giver Google mulighed for at tilbyde nye funktioner og rettelser uden at opdatere hele operativsystemet. Dette er især vigtigt, da disse enheder ikke har tendens til at få mange (hvis nogen) OS-opdateringer. Endelig bringer Google også Discover-startskærmen til Android Go for første gang.

Android 13 Go Edition kommer dog med strengere minimumssystemkrav. Google bekræftede i et udviklerindlæg i sidste måned, at de øger minimumsmængden af RAM fra 1 GB til 2 GB. Men det kom også frem i sidste måned, at opdateringen kræver 16 GB lagerplads i stedet for 8 GB.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.