Analytiker: Apples første foldbare vil blive en iPad i 2024.

Apples forventede indtræden i de foldbare produkter kommer ikke fra iPhone, men iPad. Sådan lyder CCS Insights årlige forudsigelsesrapport.

Apple kunne lancere en sammenfoldelig iPad i 2024 i modstrid med tendensen hos de fleste andre producenter. Logikken bag CCS’s rapport er, at en sammenfoldelig iPhone ville være risikabel for Apple, da den kan kannibalisere salget af den konventionelle iPhone. Rapporten fortsætter, at Apple ville være nødt til at prissætte en eventuel sammenfoldelig iPhone til mindst $2.500, så der er en klar adskillelse mellem den nuværende top iPhone Pro Max.

Læs også: Bedste iPad lige nu

Ifølge CCS forskningschef, Ben Wood, ville Apple være opsat på at undgå tekniske problemer med en foldetelefon og i stedet foretrække at “dyppe tæerne” ned i foldbare telefoner gennem en tablet.

Andre kilder, nemlig den anerkendte Apple-insider og analytiker Ming-Chi Kuo, har sagt, at Apple kunne lancere en sammenfoldelig iPhone i 2024. Så konsensus er, at Apple vil have premiere på en foldeenhed om to år.

CCS’ rapport siger videre, at Apple vil introducere sit eget 5G-modem i 2025. Flytningen vil give Apple, som i øjeblikket er afhængig af Qualcomms 5G-modem, mulighed for at integrere deres eget modem i sin A-chip-serie til en enkelt-chip-løsning i dens enheder.

Apple købte Intels modemforretning i 2019 og fortsætter angiveligt med at udvikle sine interne modemfunktioner.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.