Bedste iPad i 2021: Hvilken iPad er bedst til dig?

Bedste ipads i 2021

Vores bedste iPad-guide har for nylig fået en ny tilføjelse i form af den superkraftige iPad Pro 12.9 (2021). Denne utrolige tablet topper vores liste, men det er nok ikke den bedste Apple iPad til alle.

Det at vælge den rigtige tablet kræver, at du ikke bare kender dit budget, men også at du ved, hvad du vil have for en tablet. Vil du have noget kompakt og bærbart som iPad mini (2019)? Noget med masser af ydeevne til arbejde og avancerede spil, som iPad Pro 12.9 (2021)? Eller noget til en overkommelig pris som iPad 10.2 (2020)?

Læs også: Bedste tablets til børn i 2021

For hver model giver vi en kort oversigt over tablettens vigtigste fordele og ulemper, så du hurtigt kan se, hvilken der passer bedst til dig.

Selvom der er en iPad, der passer til de fleste, hvis du beslutter dig for, at Apples enheder ikke er noget for dig, så tjek også vores bedste tablet guide for andre muligheder.

Bedste iPads i 2021: Hvilken iPad skal du købe?

1. iPad Pro 12.9 (2021)

IPad Pro 12.9 (2021) er en meget stor, meget kraftfuld og meget dyr tablet. Det er som sådan også rigtigt for de andre 12,9-tommer iPad Pro-modeller, men når det kommer til ydeevne tager den det til et helt nyt niveau og har da også skiftet fra et mobilt chipsæt til Apple M1, som findes i top-end MacBooks og iMacs.

Det betyder, at det er en enorm kraftfuld enhed, ideel til krævende opgaver som videoredigering, grafisk design og de nyeste spil.

Derudover har iPad Pro 12.9 (2021) også en suveræn 2048 x 2732 Mini LED-skærm. Dette er den første iPad, der bruger denne skærmteknologi, og den giver mulighed for en ekstrem lys skærm med stor kontrast.

Ydermere får du 10 timers batterilevetid, en typisk førsteklasses aluminiums case, op til 2 TB lagerplads og support til Magic Keyboard og Apple Pencil 2, hvilket gør det til en førsteklases enhed.

 • Fremragende ydeevne
 • Fantastisk skærm
 • God batterilevetid
 • Dyr
 • Få farver at vælge imellem

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

2. iPad Air 4 (2020)

IPad Air 4 (2020) er nærmest en iPad Pro, men alligevel er den meget billigere end nogen af de nyere Pro-modeller, hvilket gør den til et meget fristende køb for mange, bortset fra de mest krævende af brugere.

Skærmen ligner ret meget en iPad Pro, og som en iPad Pro understøtter den både anden generation af Apple Pencil og Smart Keyboard.

Den har også en imponerende ydeevne takket være dens A14 Bionic-chipsæt – det er det samme som du finder i iPhone 12 -serien og faktisk nyere end chipsættet i iPad Pro (2020). Plus der er fire kraftfulde højttalere, en udmærket 10,9-tommer skærm og god batterilevetid.

IPad Air 4 kommer også i en lang række forskellige farver, hvilket man ikke kan sige om andre Apple-tablets, der er kommet ud for nyligt.

 • Fuld-skærms design
 • Masser af ydeevne
 • Godt udvalg af farver
 • 64 GB lagerplads er begrænset
 • Selfie kamera kunne være bedre

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

3. iPad 10.2 (2020)

IPad 10.2 (2020) er ikke den mest spændende opdatering, da det egentlig kun er en beskeden forbedring på 2019s iPad 10.2, men den er stadig en forbedring, og det gør den til den bedste 10,2-tommer iPad, du kan købe, og fås også til en rigtig god pris.

Dens A12 Bionic-chipsæt er hurtigere end forgængerens processor, og 20W-opladeren i æsken sikrer, at du også kan oplade den hurtigere.

Plus, iPad 10.2 (2020) har alle de fantastiske funktioner, du kunne forvente, herunder understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard, plus god batterilevetid. Selfiekameraet imponerer ikke, og lagerpladsen starter lavt, men hvis du vælger en 128 GB model, så har du en imponerende og alsidig tablet.

 • Fremragende værdi
 • Stærk ydeevne
 • 20W oplader inkluderet
 • Meget lidt ændring
 • Kun 1,2 MP selfie kamera

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

4. iPad Mini (2019)

Nogle gange vil man med en tablet bare have en telefon i en lidt større størrelse, og iPad Mini (2019) passer den kategori. Det er en smart enhed med nogle imponerende specifikationer, der kan prale af Apples seneste processor og en fin batterilevetid.

Det, der gør iPad Mini (2019) fantastisk, er det faktum, at du kan bruge Apple Pencil på den, hvilket gør iPad Mini til en lille notesbog, du kan have i lommen.

IPad Mini er en af de bedste små tablets, du kan få til prisen, så hvis du leder efter en tablet med god ydeevne og som er let at opbevare, så bliver det ikke meget bedre end dette lille kraftværk.

 • Perfekt størrelse til at tage med rundt omkring
 • Fungerer med Apple Pencil
 • Overraskende kraftfulde specifikationer
 • Uændret, store rammer
 • Bruger den ældre Apple Pencil

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

5. iPad Air 3 (2019)

Denne IPad Air har en 10,5-tommer skærm, og kan siges at være det ultimative kompromis mellem en ordinær iPad og de mest kraftfulde, men også dyrere iPads. Den fås stadig til den originale pris, så den er billigere end iPad Pro 10.5 (2017), som den erstattede, og selvom den ikke har ‘Pro’ i sit navn, har den flere avancerede funktioner, der gør den overbevisende som evt. supplement til en bærbar computer.

Det er en af de billigste iPad-modeller, der er kompatible med Apples Smart Keyboard Cover, hvilket betyder, at du ikke behøver at beskæftige dig med vanskelige Bluetooth-tastaturforbindelser, hvis du fx vil bruge den til dit arbejde.

Den har også Apples A12-chipsæt, lånt fra iPhone XS, der er utrolig hurtig. Studerende vil være i stand til at tage noter og svare på e-mail på denne tablet, men kunstnere vil hade den første generation af Apple Pencil.

 • Flot lamineret skærm
 • Billigste Smart Keyboard iPad
 • USB-C lynlader
 • Bruger 1. generations Apple Pencil
 • To højttalere i stedet for fire

6. iPad Pro 12.9 (2020)

IPad Pro 12.9 (2020) er en af de største, bedste og mest kraftfulde tablets, du kan købe – men ikke helt den bedste, da den er blevet afløst af iPad Pro 12.9 (2021).

Selvom den tablet har langt mere ydeevne og en endnu bedre skærm, koster den også endnu mere, og iPad Pro 12.9 (2020) kommer tæt på i de fleste områder.

Den har en kraftfuld A12Z Bionic -chipsæt, en skarp skærm på 2048 x 2732, fremragende højttalere, et slankt design, god batterilevetid og understøtter tilbehør som Magic Keyboard og Apple Pencil 2.

Det er uden tvivl en top enhed, og selvom den måske er lidt i overkanten til mobilspil og medier, vil den da også gøre det ekstra godt der. Det eneste den egentlig har imod sig, bortset fra den høje pris, er det faktum, at den ikke længere er hverken den nyeste eller den bedste i dens klasse, men når det kommer til stykket, vil du nok have svært ved at se den store forskel mellem denne og den nyeste model.

 • Dejligt lækkert design
 • Fantastisk skærm og højttalere til at se stream
 • Fremragende ydeevne
 • Dyr
 • Eksternt tastatur tilføjer flere omkostninger

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

7. iPad 10.2 (2019)

IPad 10.2 (2019) bringer Apples basale tablet et skridt tættere på iPad Pro-serien – eller i det mindste den nyeste iPad Air – med tilføjelse af Smart Keyboard-understøttelse og en lidt større skærm, der vokser fra 9,7 tommer til 10,2 tommer.

IPad 10.2 fik også et boost i sin ydeevne med en ekstra gigabyte RAM sammenlignet med iPad 9.7 (2018), selvom den har det samme A10-chipsæt.

Den har også stort set samme design, hvilket betyder store kanter og en hjemknap. Så hvis du leder efter en af Apples slankeste tablets, så er det ikke den her.

Med fin batterilevetid, god ydeevne og en rimelig lav pris – i hvert fald efter Apple-standarder, så er der faktisk en del positive ting at komme efter, især hvis du vil have nogle af Apples bedste iPad-funktioner til et mere overkommeligt prisniveau.

 • God pris for en ny iPad
 • Lidt større skærm
 • Fungerer med Smart Keyboard Cover
 • Marginalt bedre end iPad 9.7
 • Begrænset lagerplads i standard-model

8. iPad Pro 11 (2020)

IPad Pro 11 (2018) er stadig ganske imponerende. Den er muligvis en smule dyr, men den er til gengæld virkelig kraftfuld og fremmer 2-i-1 designet, især hvis du går efter den dyre tastatur cover folio.

Dens design og ydeevne giver dig en oplevelse, som minder om en bærbar pc, og Apple Pencil sidder magnetisk fast på rammen på iPad Pro. Med fantastiske højttalere og et fantastisk nyt skærm-til-krop-forhold er det svært ikke at være imponeret af det fint udformede hardwaredesign.

Og med ankomsten af iPadOS er dens software blevet transformeret, hvilket gør den endnu bedre, end den var ved lanceringen.

Den har dog ikke et hovedtelefonstik. Hvis du vil have et standard 3,5 mm-stik i en computerlignende enhed, bliver du no nødt til at vælge en egentlig computer.

IPad Pro 11 er samlet set en fantastisk tabletoplevelse – du skal bare lige sluge den høje pris – men det er ingen erstatning for en MacBook.

 • Apple Pencil sidder fast
 • Fremragende ydeevne
 • Fantastiske højttalere
 • Software begrænser bærbaroplevelse
 • Pencil og tastatur er dyrt som ekstra tilbehør

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

9. iPad Pro 12.9 (2018)

IPad Pro 12.9 (2018) er virkelig en enhed med krudt i, da den let og elegant flyver igennem halvdelen af de ting, du har brug for i dit liv – farvel mobiltelefon, bærbar computer, lyd-mixer, spilkonsol. Den er det ultimative værktøj til kreativitet og arbejdsgang med sin enorme skærm, nyttige eksterne enheder og smart iOS.

Den har en hurtig processor, fire kraftfulde højttalere og en dynamisk skærm og, afhængigt af hvilken model du får dig, mere lager, end du nogensinde kommer til at bruge.

Den har dog ikke den bedste batterilevetid, så den holder ikke så længe. Du kan muligvis ikke bruge den i lange perioder, fx se film eller mixe musik på en lang rejse, og den oplades også ret langsomt.

Samlet set er iPad Pro 12.9 en rigtig god iPad, men hvis du ikke har brug for den enorme skærm, kan du sparer lidt ved at købe den billigere iPad Pro 11, som også er mere transportabel.

 • Imponerende skærm
 • Uovertruffen musikkvalitet
 • Tyndt og kompakt design
 • Middelmådig batterilevetid
 • Face ID har kort rækkevidde

10. iPad 9.7 (2018)

Dette er en god Apple iPad til den gennemsnitlige forbruger og til folk under uddannelse, selvom den ikke er den mest kraftfulde, der findes. Du får meget værdi for pengene. Når det er sagt, foretrækker de fleste den nyere 10.2, der også har fordelen ved stadig at blive solgt direkte af Apple, hvilket denne model ikke gør.

IPad (2018) erstattede den meget lignende 2017-model og kom ind i sortimentet under Pro- og Air, som en mere prisvenlig, men pålidelig tablet, hvilket ikke har ændret sig meget siden.

Den almindelige iPad fungerer med Apple Pencil og giver dig den billigste måde at doodle på den 9,7-tommer store skærm. Du kan dog ikke få Smart Keyboard med denne ikke-Pro-model, der skal du have den nyere 10,2-tommer model.

Det har også det samme luksuriøse metal konstruktion som resten af Apples iPad-serie, selvom den er en smule tykkere end iPad Air 2 eller iPad Pro med 7,5 mm.

Med Touch ID-fingeraftrykssensoren inkluderet, op til 10 timers batterilevetid, når du surfer på internettet eller ser videoer, er det en fantastisk medieafspiller og et solidt tablet-valg, hvis du ikke planlægger at bruge den til arbejde, der kræver en masse processer kraft.

 • Ret overkommelig pris
 • God skærmkvalitet
 • God ydeevne til prisen
 • Apple Pencil koster ekstra
 • Design uændret

Hvis du er yderligere interesseret, kan du tage et kig hos Computersalg.dk.

Læs også: Bedste iPhones lige nu

About Anders Buhl 460 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor passion for teknologi og har skrevet om det i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.