iPad Pro har netop fået en kæmpe opgradering til potentielt at erstatte din MacBook Pro

iPad

Final Cut Pro og Logic Pro kommer til iPad.

For nylig annoncerede Apple, at deres populære redigeringsprogrammer vil være tilgængelige via abonnementsmodeller fra den 23. maj. Disse modeller tilbyder begge applikationer for enten $4,99 om måneden eller $49 om året på iPad.

Både Final Cut Pro og Logic Pro til iPad har helt nye grænseflader, der passer til enheden. For eksempel har Final Cut Pro et nyt jog-hjul beregnet til at lette redigering af videoer på en tablet. Apple siger, at denne grænseflade har “umiddelbarheden og intuitiviteten af Multi-Touch-bevægelser.”

Læs også: Bedste iPad lige nu

En anden ny funktion kaldet Live Drawing lader dig tegne og skrive oven på videoer ved hjælp af Apple Pencil. På den Apple M2-drevne iPad Pro kan du bruge Apple Pencil-svævefunktionen til at skimme og forhåndsvise optagelser uden at røre skærmen.

Logic Pro er også blevet redesignet for at lette berøringskontrol. Den nye lydbrowser har, hvad Apple kalder “dynamisk filtrering”, beregnet til at hjælpe musikredaktører med at finde den rigtige lyd til det, de arbejder på. Lydbrowseren viser tilgængelige instrumentpatches, lydpatches, plug-in-forudindstillinger, samples og mere. Det nye Beat Breaker pitch-morphing plug-in giver dig mulighed for at “radikalt omforme og blande lyde.”

Udsigter

Denne annoncering er uden tvivl spændende for professionelle video- og musikredaktører, som nu har en mere bærbar mulighed for at bringe deres værker til live. De behøver ikke længere at slæbe rundt på bærbare computere som MacBook Pro 14-tommer 2023 og MacBook Pro 16-tommer 2023 for at få i det mindste noget arbejde gjort. M-seriens chips inde i iPads som iPad Air 5 og den nyeste iPad Pro virker nu også mere berettigede, hvis folk har til hensigt at bruge disse tablets som deres primære middel til at redigere videoer og lyd.

Den abonnementsmodel, Apple bruger, virker rimeligt prissat, især hvis du lever som professionel redaktør. Det er også værd at huske, at Logic Pro og Final Cut Pro koster henholdsvis 1.799,00 kr. og 2.499,00 kr. I den forstand er det i hvert fald i første omgang billigere at bruge disse programmer på en iPad.

I betragtning af at du får en gratis prøveperiode på en måned, er det værd at give Final Cut Pro og Logic Pro på iPad et skud, hvis du er kreativ eller blot ønsker at se, hvad disse apps har at byde på.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.