Samsung Galaxy Watch 6 får denne fantastiske Apple Watch-funktion

Samsung Galaxy Watch

Det rygtede Samsung Galaxy Watch 6 kommer muligvis med en opgradering, der kunne sætte den på niveau med Apple Watch, når det kommer til potentielle livreddende funktioner.

Det skyldes, at virksomheden har modtaget godkendelse fra US Food and Drug Administration om deres IHRN-funktion (Notifikation om uregelmæssig hjerterytme), der vil blive tilføjet til Samsung Health Monitor-appen.

Denne nye funktion vil blive føjet til Galaxy smartwatches via One UI 5 Watch-opdateringen, som Samsung sagde “kommer først til de kommende Galaxy Watch-enheder senere i år og senere udvides til tidligere udgaver.” Så forvent at Galaxy Watch 6, som er tippet til en sommerudgivelse, har IHRN-først, efterfulgt af Galaxy Watch 5 og derefter ældre Watch-modeller på et senere tidspunkt.

Som navnet antyder, sigter IHRN på at detektere uregelmæssige hjerterytmer i forbindelse med Galaxy Watch’s elektrokardiogram (EKG)-funktioner for at underrette bærere om potentielle hjerteproblemer såsom atrieflimren. Sådanne ting kan øge sandsynligheden for slagtilfælde og hjertesvigt. Tidlige advarsler om sådanne hjerteproblemer kan i nogle tilfælde være forskellen mellem liv og død.

I aktion vil IHRN underrette brugere, når det registrerer på hinanden følgende uregelmæssige hjerterytmer, hvilket burde få Galaxy Watch-brugerne til at tage en EKG-test for at få en mere præcis måling, samt søge råd fra en læge.

IHRN-funktioner er ikke noget nyt i smartwatches verden, efter at have været i Apple Watch-modeller siden Series 4, som bragte EKG-funktionen ind og endda er blevet udråbt til at have reddet liv.

Tilføjelse af IHRN til Galaxy Watch-serien gør den mere konkurrencedygtigt med rivaliserende smartwatches, noget der var nødvendigt i betragtning af den stigende popularitet af Pixel Watch, som er på vores liste over bedste smartwatches.

Mens Samsung laver nogle meget gode smartwatches, når det kommer til sundhedsovervågning og andre sikkerhedsfunktioner, halter de uden tvivl bagefter Apple. Så det er ingen overraskelse, at One UI 5 Watch er indstillet til at bringe funktioner som personlige pulszoner, raffineret søvntryk og forbedrede SOS-nødfunktioner ind. Områder, som Apple Watch har gjort fremskridt inden for.

Vi håber, at Samsung Galaxy Watch 6 har de sundheds- og velværefunktioner, der kan gribe ind i hælene på Apple Watch Series 8.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.