Beats Studio Pro-hovedtelefoner med store opgraderinger til spatial audio tippet af Apple

Beats Studio Pro
Kilde : Apple

Hvis den forestående lancering af Beats Studio Buds+, der er planlagt til den 18. maj, ikke var nok, ser det ud til, at Apple også kunne forberede sig på endnu en forårslancering med en stor opdatering til deres populære Beats Studio over-ear hovedtelefoner.

Et indlæg udsendt af de skarpe fyre på 9to5Mac siger, at en ekstra Apple-lancering kunne være på vej med nye Beats Studio Pro-hovedtelefoner, der også ser ud til at blive introduceret.

Selvom der ikke er nogen kommentarer fra Apple om nogen af modellerne, kom oplysningerne om de nye Beats Studio Pro-hovedtelefoner efter billeder fundet i de interne filer i iOS 16.5, der blev frigivet til udviklere i beta-form tidligere på ugen. Derudover har kilder tæt på 9to5Mac bekræftet eksistensen af Beats Studio Pro-modellen.

Læs også: Bedste høretelefoner lige nu

Den nye model siges at komme med stærkere støjreducerende ydeevne sammen med opgraderinger, der inkluderer transparenstilstand og personlig rumlig lydunderstøttelse for første gang.

Hvis rygterne viser sig at være sande, er det også sandsynligt, at Studio Pro vil have en USB-C-port til opladning og drage fordel af den samme brugerdefinerede chip-opgradering, der rygtes at blive monteret på Beats Studio Buds+ for at understøtte ydeevneforbedring og foreslået yderligere funktionsopgraderinger.

Selvom den nye model ikke har været vist officielt nogen steder endnu, synes udviklingsprojektets kodenavn at antyde, at designet er i samarbejde med den britiske modedesigner Samuel Ross. Ross har tidligere arbejdet med mærket på limited edition Beats Studio 3 (billedet).

Billeder set af 9to5Mac tyder på, at Beats Studio Pro vil være tilgængelig i sort, hvid, mørkeblå og brun farvemuligheder.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.