Android 14 Beta 1 er nu tilgængelig på OnePlus 11

OnePlus-11

Brugere af flagskibsmodellen OnePlus 11 5G kan i dag få adgang til Android 14 Beta 1’ takket være smartphonens Developer Preview Program, der gør det muligt at opleve en tidlig version af Android 14 allerede nu. Det afslører den globale teknologivirksomhed OnePlus i dag.

“Vi har i OnePlus arbejdet tæt sammen med Google for at kunne tilbyde vores signatur-styresystem – det Android-baserede, hurtige og gnidningsfrie OxygenOS – til vores brugere. Takket være samarbejdet med Google er vi derfor glade for i dag at kunne tilbyde en tidlig version af Android 14” siger Kinder Liu, præsident og COO for OnePlus.

De centrale temaer i Android 14 er beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhed, ydeevne, produktivitet og brugertilpasning, der med betaversionen således nu er tilgængelig på OnePlus 11,  der blev udgivet i februar 2023.

OnePlus 11 er udstyret med den nyeste Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform med op til 16 GB LPDDR5X RAM, en 6,7″ 2K 120Hz Super Fluid AMOLED-skærm med LTPO 3.0, 100W SUPERVOOC Endurance Edition og tredje generation af Hasselblad Camera for Mobile,  der tilbyder en premium oplevelse på tværs af funktioner.    

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.