Hvordan betaler man med Apple Watch?

Hvordan betaler man med Apple Watch?

Apple Watch, et af de bedste smartwatch på markedet, giver dig mulighed for at gøre mange ting uden at skulle tage din iPhone op af lommen. Fx at kigge på notifikationer, sende hurtige tekstsvar og afvise iPhone-alarmer – og brug af Apple Pay er et andet eksempel.

Først skal du dog konfigurere Apple Pay på din iPhone med et betalingskort, og derefter vil du kunne bruge det til køb direkte på dit Apple Watch.

Nedenunder guider vi dig igennem processen, så du kan betale med dit Apple Watch.

Sådan indstiller du Apple Pay på Watch-appen til iPhone

Du kan tilføje betalingskort til dit Apple Watch i Watch-appen på din iPhone.

  1. Åbn Watch-appen på iPhonen. Gå til fanen Mit ur.
  2. Tryk derefter på Wallet & Apple Pay.
  3. Tryk på Tilføj kort og derefter på Fortsæt.
  4. For kort, der allerede er føjet til din iPhone, bliver du bedt om at indtaste kortets sikkerhedskode (CVV) for at tilføje det til dit Apple Watch. For helt nye kort kan du indtaste oplysningerne ved at placere dit kort inde i en firkant på skærmen og tage et billede, eller ved manuelt at indtaste dine kortoplysninger (navn, kortnummer, udløbsdato, sikkerhedskode).
  5. Når du har indtastet dine kortoplysninger, bliver du bragt til en side med vilkår og betingelser. Gennemgå denne side, og tryk derefter på Accepter for at fortsætte opsætningsprocessen.

Udstederen af dit kort kræver måske yderligere bekræftelse af din identitet.

Sådan bruger du Apple Pay på dit Apple Watch

Når du har tilføjet kortet til dit Apple Watch, kan du bruge Apple Pay på en række forskellige måder.

  1. Når du er klar til at betale i en butik, der accepterer Apple Pay (angivet med disse symboler), skal du trykke to gange på sideknappen. Dette vil få dit standardkort op.
  2. Hold dit Apple Watch i nærheden af den kontaktløse læser inden for et par centimeter, indtil du mærker et blødt tryk.
  3. Apple nævner, at “Afhængigt af butikken og transaktionsbeløbet skal du muligvis underskrive en kvittering eller indtaste din PIN-kode.”
  4. For at betale med et andet kort skal du stryge til venstre eller højre, indtil du når det kort, du vil bruge. Hold uret i nærheden af den kontaktløse læser.
  5. For at ændre dit standardkort skal du gå til Wallet & Apple Pay-siden i Watch-appen på iPhonen og gå til afsnittet Transaktionsstandarder. Tryk på Standardkort, og vælg derefter et nyt standardkort.

Læs også: Bedste Smartwatch til damer lige nu

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.