Google Pixel Fold-lækage viser, det kan blive en seriøs Galaxy Z Fold 4-udfordrer

Google Pixel Fold

Det har været stille for nylig omkring Google Pixel Fold, sandsynligvis fordi Google har fokuseret på Pixel 7 og Pixel Watch. Men en ny lækage har kastet noget lys på skærmen og fingeraftrykssensoren, som vi kunne se på Googles første foldbare.

Leaker og udvikler Kuba Wojciechowski og 91 Mobiles har tilsyneladende informationerne på skærmspecifikationerne for den såkaldte Pixel Fold. Mens Android-kode, fundet af 9to5Google viser, at Google har arbejdet på to enheder med fingeraftryksscannere monteret på siden, hvoraf den ene kunne være Pixel Fold.

Så dette kan have givet os en god idé om, hvad vi kan forvente af denne foldbar fra Google med hensyn til software og hardware. Og den er muligvis et udmærket alternativ til Samsung Galaxy Z Fold 4.

Pixel Fold skærm

Google Pixel Fold

Ifølge disse nye rygter forventes Pixel Fold at måle 123 x 148 mm, når den åbnes, hvilket svarer til en 7,57-tommer skærm. Rapporten nævner også opløsningen af den indre skærm til at være 2208 x 1840. Det er ekstremt tæt på Samsung Galaxy Z Fold 4-specifikationerne, da den har en 7,6-tommer indvendig skærm.

Pixel Fold, der tilsyneladende omtales som “Felix” internt, kunne også få en 120Hz opdateringshastighed som Galaxy Z Fold 4, selvom Wojciechowski ikke var helt sikker på dette. Googles foldbare kunne være lysere end Fold 4 – displayet på indersiden er rapporteret at få 1200 nits maksimal lysstyrke med en gennemsnitlig lysstyrke på 800 nits. Hoved-skærmen på Fold 4 registrerede maks. 905 nits.

9to5Google nævner, at den ydre skærm på Pixel Fold kunne have en opløsning på 2100 x 1080. Vi kender ikke skærmens mål, men ud fra den lækkede opløsning antyder den en lidt bredere, men kortere ydre skærm sammenlignet med Samsungs 6,2-tommer skærm på Fold 4. Ligesom Pixel 7’s vil Pixel Fold også angiveligt få skærmpaneler fra Samsung.

Pixel Fold fingeraftrykssensor

Som nævnt tidligere fandt 9to5Google kode, der antyder, hvordan Google kunne arbejde på to enheder, der bruger sidemonterede fingeraftryksscannere.

Med Pixel 7, Pixel 7 Pro og Pixel 6a, der bruger sensorer under skærmen, og tidligere Pixels, der bruger bagmonterede sensorer, ser disse unavngivne enheder ud til at være helt nye, og dermed den tippede Google-foldbare og delvist annoncerede Pixel-tablet.

En af enhederne bruger en Y-justeret sensor, hvilket betyder en sensor fastgjort til venstre eller højre for enheden. Dette menes at henvise til Pixel Fold, fordi denne del af koden også nævner to forskellige skærmopløsninger, der matcher en tidligere lækage for Pixel Folds indre og ydre skærme.

Læs også: 5 grunde til at købe og 3 til at springe over Pixel 7

En sidemonteret fingeraftryksscanner på tænd/sluk-knappen er en almindelig oplåsningsmekanisme for foldbare telefoner, herunder Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4, da den giver dig mulighed for at låse den foldbare op på samme måde, uanset om telefonen er åben eller lukket. Derfor giver det fuldstændig mening, at dette ville være, hvad Google bruger på Pixel Fold.

I mellemtiden har den anden enhed en X-justeret scanner (øverst eller nederst), som ved eliminering, sammen med en given opløsning på 2560 x 1600, lyder som Googles Pixel-tablet, der er planlagt til udgivelse næste år. Fingeraftryksscannere på en tænd/sluk-knap øverst på siden findes på tablets som iPad Air. Men i modsætning til en iPad er Pixel-tablettens primært orienterede landskab, med tænd/sluk- og lydstyrkeknapperne på langsiden af tabletten.

Vi er ret optimistiske med hensyn til Googles foldbare, og hvis den også kommer med gode og avancerede specifikationer, kan den meget vel blive en af de bedste foldbare og Android telefoner.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.