Samsung Wallet kommer til Danmark

Samsung Wallet

Samsung samler deres Pay and Pass-tjenester under én tjeneste og kalder platformen Samsung Wallet. Fusionen begyndte i juni, hvor Sydkorea var det åbenlyse første marked, og derefter fulgte yderligere seks markeder.

I dag annoncerede Samsung, at 13 nye markeder vil få Samsung Wallet inden årets udgang, hvilket inkluderer Danmark. Derudover vil Bahrain, Finland, Kasakhstan, Kuwait, Norge, Oman, Qatar, Sydafrika, Sverige, Schweiz, Vietnam og UAE også få Samsung Wallet.

Jeanie Han, EVP og Head of Digital Life Team hos Samsungs mobilafdeling, sagde, at virksomheden er “fokuseret på at bringe platformen til så mange markeder som muligt, så hurtigt som muligt”, så endnu flere Samsung Galaxy-brugere kan “høste fordelene” ved den digitale tegnebog.

Samsung Wallet er virksomhedens svar på lignende tjenester fra konkurrenter som Apple, Google og endda Huawei – en hurtig og nem måde at opbevare alle bankkort, loyalitetskort, rejsekort og alle mulige forskellige ID’er på.

Samsungs egen tjeneste er beskyttet af Samsung Knox, hvilket betyder, at særligt følsomme dokumenter gemmes i et isoleret miljø, hvilket er et ekstra lag af beskyttelse mod potentielle angreb.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.