Bedste miljøvenlige mobilcover til iPhone og Android

Bedste miljøvenlige mobilcover

I modsætning til din mobiltelefon, som nemt vil holde i årevis mellem opgraderinger, er de covers, der hjælper med at beskytte den, typisk beregnet til at blive skiftet ud oftere. Du bør helt sikkert udskifte dette tilbehør, når det begynder at blive slidt, men processen kan resultere i endnu mere plastikaffald. Det kan heldigvis undgås.

Heldigvis tilbyder mange af de bedste mærker fantastiske beskyttende covers lavet af ansvarlige materialer – tænk på plantebaserede kompositter, havbaseret plastik og endda genbrugsflasker.

De bedste miljøvenlige mobilcovers

For at kunne give dig denne guide, undersøger vi konstant de bedste bæredygtige smartphonecovers i forskellige designs og formfaktorer. Ud over deres holdbarhed vurderede vi tilbehørets ergonomi (tænk adgang til din telefons knapper og opladningsport), stil og taktilitet (eller følelse i hånden). Disse egenskaber er vigtige, især da hvis du er ligesom os, er på din telefon stort set hele dagen.

1. Deluxe™ ECO Miljøvenligt Silikone Cover

Vores første valg er øko coveret fra Deluxe, som er lavet af 100% plantebaseret materialer, så det er miljøvenlig, økologisk og bæredygtigt. ECO coveret er blødt og behageligt at have i hånden. Den beskytter godt mod slag og ridser. Coveret er forhøjet på bagsiden, så dit kamera ikke kan blive ridset, når det ligger på bordet.


2. Gear4 Brooklyn Snap Case

Gear4 Brooklyn Snap etuiet ser cool ud, luksuriøst og venligt mod miljøet. Dette overraskende elegante tilbehør er fremstillet af vegansk læder, plantebaserede materialer og genbrugsplast. Dens stødabsorberende opbygning kan beskytte mod 4 m fald, og coveret kan også beskytte dig og din telefon mod bakterier.


3. Gear4 Crystal Palace Snap case

Crystal Palace Snap fra Gear4 er vores foretrukne miljøvenlige cover til fremvisning af din iPhone. Det slanke tilbehør indeholder genbrugsplastik og giver en fremragende beskyttelse mod ridser og fald. Vi elsker dens RepelFlex antimikrobielle egenskaber, som vil hæmme væksten af forskellige bakterier. Produktet er også fuldt kompatibelt med MagSafe tilbehør.


4. Urban Armour Gear Outback

Outback coveret fra Urban Armor Gear har en overraskende tynd, imponerende let konstruktion. Tilbehøret er fremstillet af plantebaserede materialer og er både biologisk nedbrydeligt og komposterbart. Urban Armor Gear tilbyder Outback til forskellige iPhone- og Samsung Galaxy-modeller.

Som alle mærkets smartphone- og tablet-covers tilbyder Outback fremragende beskyttelse mod ridser og fald takket være et stødabsorberende interiør sammen med et hævet kamera og skærmkanter for forbedret beskyttelse.


5. LifeProof WĀKE

Lifeproof WĀKE coveret er fremstillet af 85% genbrugt, havbaseret plastik, og det kølige bølgemønster på ryggen vil minde dig om, hvor dets materialer kom fra. Lifeproof tilbyder WĀKE til iPhone og Samsung Galaxy smartphones i flere design, hvor de fleste er inspireret af havets farver.

WĀKE tilbyder fremragende ridse- og faldbeskyttelse. Ifølge producenten vil etuiet hjælpe din smartphone med at overleve fald fra en højde på næsten 2 meter.


6. Case-Mate ECO94 cover

Hvis du leder efter et minimalistisk cover, der vil fremvise og beskytte din iPhone uden en distraherende MagSafe-ring, er dette Case-Mate-tilbud din bedste mulighed. Det plantebaserede, præcist navngivne ECO94-cover har en slank profil, indbygget Micropel antimikrobiel teknologi og evnen til at hjælpe din telefon med at modstå 3 meters fald.


7. Peak design Everyday Case

Dette miljøvenlige telefoncover fra Peak Design – en af vores yndlingsproducenter af teknologietuier og -tasker – har et stilfuldt kanvasydre med fremragende taktilitet. Det vejrbestandige tekstil er lavet af genbrugsnylon og er bluesign-godkendt, hvilket garanterer bæredygtig oprindelse.

Det slanke etui har et smart monteringssystem kaldet SlimLink, hvilket gør det kompatibelt med forskellige monteringer, punge og endda MagSafe. Du kan bestille den til de fleste iPhone-modeller, der går tilbage til iPhone 11, og en Samsung Galaxy-version er også tilgængelig.

8. Pela telefon cover

De komposterbare smartphone-covers fra Pela er plantebaserede og anslået til at tage mellem 6 måneder og 2 år at nedbryde fuldstændigt i et industrielt anlæg eller hjemmemiljø. Hvert tilbehør har en blød tekstur og slank profil, der ikke tilføjer unødvendig masse til din telefon. Den giver også fremragende beskyttelse mod utilsigtede fald eller ridser.

Pela tilbyder miljøvenlige covers til de bedste iPhones, Android-telefoner og endda AirPods. Der er mange designs at vælge imellem.


Overvejelser at gøre, inden man køber et miljøvenligt mobilcover

Beskyttelse: Den første ting at overveje, når du vælger et miljøvenligt cover, er dets evne til at beskytte din telefon mod skader. Et produkt af høj kvalitet bør pålideligt beskytte din elskede enhed mod både irriterende ridser og større skader forårsaget af fald. Det er særligt vigtigt at have et etui med hævede kanter for at beskytte telefonens kamera og skærm.

Materialer: Materialer er naturligvis også en vigtig faktor. Du skal være opmærksom på, at nogle af de bedste covers ikke er 100% bæredygtigt udformet, men stadig er meget mere skånsommere for miljøet end deres almindelige modparter.

Komposterbare covers, der naturligt kan gå i opløsning i miljøet, bliver også mere og mere almindelige. Sørg dog for at tjekke producentens retningslinjer for den bedste måde at bortskaffe dem på, når tiden er inde.

Kompatibilitet: Hvis du bruger en iPhone 12 eller iPhone 13, skal du holde øje med et etui, der er fuldt kompatibelt med MagSafe-opladere og andet tilbehør. Disse tilbud har en synlig metalring til at rumme dem, så du vil normalt vide, om de fungerer med dine opladere. Læs også vores guide til de bedste iPhone-covers.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.