Android 13 kommer snart til Galaxy S22

Efter at have ventet i flere måneder vil brugere af Samsung Galaxy S22-serien endelig være i stand til at opgradere til den stabile version af Samsungs Android 13-baserede One UI 5-operativsystem. Virksomheden meddelte, at opgraderingen vil være tilgængelig i slutningen af måneden.

Da Android 13 første gang blev udgivet tilbage i midten af august, fik Pixel-ejere som de første adgang til det nye OS. Efter et par uger udgav Samsung et One UI 5 beta-program, der ville give deres brugere mulighed for at få en smagsprøve på Android 13-oplevelsen, hvis de tilmeldte sig. Udrulningen var dog langsom, idet programmet først var tilgængeligt i USA, Tyskland og Sydkorea til Galaxy S22-enheder. Programmet blev efterhånden udvidet til flere lande og Samsung-enheder, efterhånden som tiden gik.

Under dagens 2022 Samsung Developer Conference afslørede virksomheden endelig, hvornår den stabile version af OS kommer. Ejere af Samsung Galaxy S22-serien vil kunne forvente, at opdateringen ankommer i slutningen af oktober.

Når den er installeret, vil One UI 5 komme med kerne Android 13-oplevelsen, som brugerne kan nyde. Nogle af de nye funktioner, der vil være i opdateringen, inkluderer et udvidet sæt af farvetema-indstillinger, widgetstabling for at spare plads, nye kontroller til at blokere meddelelser fra visse apps og en forbedret Dex-oplevelse.

For dem af jer med Samsung Galaxy S21 og S20, Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4-enheder ser det desværre ud til, at du bliver nødt til at vente lidt længere. Virksomheden nævnte ikke, hvornår opdateringen vil være tilgængelig for disse enheder. Men i det mindste er betaen stadig tilgængelig for S21 og S20.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.