
Fjern kablerne fra dit skrivebord, natbord eller hvor som helst med de bedste trådløse opladere. Disse plader og standere bruger magnetisk induktion til at overføre strøm til dine enheder uden kabler, hvilket gør det nemt at tænde uden at fumle efter dit USB- eller Lightning-stik.
Efter omfattende test har vi valgt opladerne nedenfor som vores foretrukne muligheder. Nogle er enkle trådløse Qi-opladere, der kan oplade alle enheder, nogle er MagSafe-kompatible til brug med nyere iPhones, og andre er designet til at oplade flere enheder på én gang.
Tag et kig på vores bedste trådløse opladere nedenfor. Hvis du dog har brug for strøm, mens du er på farten, er her vores bedste powerbanks. Og hvis du foretrækker en telefon, der holder længst muligt uden en tur til nogen form for oplader, er disse telefoner med den bedste batterilevetid.
Top 3 trådløse opladere
De bedste trådløse opladere, du kan købe i dag

1. Belkin Boost Charge Pro 3-i-1 trådløs opladningsplade med MagSafe
Denne tre-i-en-opladningsplade fra Belkin er min nuværende foretrukne trådløse oplader. Den tilbyder 15W MagSafe-opladning til iPhone 12 og iPhone 13 samt hurtigopladning til Apple Watch 7 og almindelig trådløs opladning i en fordybning i AirPods-størrelse, hvilket betyder, at alle mine Apple-mobilenheder kan oplades samtidigt fra en enkelt opladningsklods. Opladningsklodsen følger også med, så jeg behøvede ikke at rode rundt i et skab efter en med de korrekte watt.
Det eneste, der holder denne oplader tilbage fra perfektion, er dens pris, som er ret høj. Brugen af MagSafe og Apple Watch-opladningsholderen betyder også, at dette ikke er et godt valg for Android-brugere.

2. Apple MagSafe oplader
Hvis du ejer en iPhone har Apple gjort trådløs-opladning latterligt let med MagSafe-opladeren. Magneterne indbygget i opladeren og bagsiden af telefonen betyder, at de to nemt klikker sammen og starter opladningsprocessen.
Du kan lade op til 15W på de fleste iPhone 12, iPhone 13 eller iPhone 14 modeller, hvis du har et 20W ladestik i den anden ende. Hvis du ejer en iPhone 12 mini eller iPhone 13 mini, så er det begrænset til 12W. Det er dog stadig hurtigere end almindelig trådløs Qi-opladning, og det forbliver lige så praktisk, uanset hvilken model du ejer.
Selvom AirPods ikke har magneter bagpå, kan de stadig oplades fint med MagSafen. Det vil dog være endnu nemmere, hvis du ejer et nyere par AirPods Pro, som nu kommer med et MagSafe-klar opladningsetui. Hvis du er en diehard Apple-fan, er dette sandsynligvis den trådløse oplader til dig.

3. Anker PowerWave Pad Lite
Hvis du vil bruge lidt mindre på en oplader og allerede har USB-strømklodser liggende, er Anker PowerWave Pad Lite en god mulighed. Den leveres med et mikro-USB-kabel, men inkluderer ikke en USB-strømklods. I vores test leverede Anker-opladerne omkring 12% mindre opladning på en time end vores topvalg, men Anker-modellen er også meget billigere.
Lysfølsomme vil sætte pris på, at selvom der er et lille blåt opladningsindikatorlys, er det ikke for lyst og er nemt dækket, hvis det stadig er for meget. Opladeren er kompatibel med alle enheder som understøtter trådløs opladning. Men MagSafe (magnet funktion) fungerer kun med MagSafe kompatible enheder eller covers.

4. Samsung Trådløs opladningspude
Trådløs opladning halter ofte efter sine kablede modparter, hvad angår hastighed, men Samsung 15W trådløs oplader ændrer på det. Ved at lade dig pumpe din enhed op ved 15W, vil den være fuld igen med en hastighed, der slår mange kablede opladningshastigheder. Hvis du er bekymret for, at hastighedsstigningen forårsager et problem med overophedning, inkluderede Samsung endda et kølesystem komplet med en blæser indeni, alt sammen i en kompakt oplader.
Samsung 15W trådløs oplader er ikke Qi-certificeret, men den understøtter USB PD og Adaptive Fast Charging rejseadaptere. Den leveres også med en 25W strømadapter, så du behøver ikke at bekymre dig om at købe en separat. For at afrunde denne oplader er der praktiske LED’er ombord, der indikerer, hvornår din enhed er færdig med at fylde op.

5. Nomad Base One
Med et solidt metal- og glashus forblev Nomad Base One solid, uanset hvor jeg satte den, selv når jeg trak en MagSafe-udstyret iPhone af den. Den kommer i enten sort eller hvid, og med et matchende flettet USB-C-kabel, viste den sig at være en flot tilføjelse til mit skrivebord.
Men du betaler du dog for privilegiet. Dette er en af de dyreste opladere på denne liste og oplader kun en enkelt enhed ad gangen. Prisen inkluderer heller ikke en opladningsklods, hvilket er irriterende, da du har brug for en 30W eller mere oplader for at få den fulde 15W hastighed. Jeg ville finde det svært at anbefale til brugere, der ikke er optaget af designet, eller som har mere beskedne budgetter.
Hvis du vil have en plads til at oplade dit Apple Watch såvel som din telefon, så kan du opgradere til Base One Max.

6. Tech-Protect 3-i-1 trådløs oplader til Android
Her får du en Tech-Protect A7 3-in-1 Trådløs Oplader, som giver dig mulighed for at oplade tre enheder samtidig – en Mobil, et par True Wireless In-Ears og et Android Smart Watch. Alle skal naturligvis være kompatible med trådløs opladning, for at virke med opladeren.
Det smarte ved denne type trådløse oplader, er at du kan samle alle dine produkter på én oplader. Denne version er lavet med lys under mobil opladeren, som indikerer om der lades eller ej.
Tech-Protect A7 Tråløs Oplader har et simpelt, men alligevel funktionelt design, med en mat overflade, som giver opladeren et flot look. Den er samtidig lavet i et stilrent design, så den er pæn at have stående fremme.
Under bunden og andre steder hvor dine enheder skal ligge, er der lavet skridsikkert gummi. På den måde står opladeren fast på bordet og din mobil, smartwatch eller true wireless in-ears, falder ikke af.

7. OtterBox Otterspot trådløs oplader
Ikke mange af de bedste trådløse opladere på denne liste er designet til at være bærbare. OtterSpot er dog.
Grundpakken inkluderer en standard trådløs opladningsplade, plus en bærbar batteripakke, der også fungerer som en trådløs oplader. Disse stables sammen for at forblive tændt, og batteridelen er let at lægge i en taske, når man vil have noget trådløs strøm på farten.
Systemet er ret dyrt, især hvis du vil tilføje flere batterier for at øge størrelsen af stakken. Men dette er en af de bedste trådløse opladere at få, hvis du ofte er på farten, og har mange enheder, du vil holde opladet på én gang.

8. Satechi 3-i-1 trådløs opladningsstander
Satechis 3-i-1 stativ gør et godt stykke arbejde med at holde størrelsen på et minimum, mens du stadig lader dig tænde for din iPhone, trådløse øretelefoner og Apple Watch samtidigt. Højdepunktet for mig her er Apple Watch-opladningsholderen, som ikke kun er aftagelig, men vil fungere med enhver USB-C-stikkontakt til praktisk opladning på farten. Der er også en aftagelig afstandsholder for at få modeller med større ansigt til at sidde mere sikkert.
Eneste problem er, at den ikke oplader en iPhone ved dens maksimale 15W hastighed (kun 7,5W), og heller ikke Apple Watch 7 ved dens nye hurtigere hastighed. Selvom du kan dreje din iPhone 360 grader til siden, er der ingen bevægelse frem og tilbage, hvilket kan gøre det besværligt at tjekke telefonen eller se indhold på den, afhængigt af hvordan dit bord er sat op, og hvor du sidder. Derudover er der ingen indbygget oplader, så det er op til dig at finde en kompatibel klods til at bruge den.
Hvilket firma har den bedste trådløse oplader?
Det er svært at vælge ét firma som det ultimative inden for trådløs opladning, men af de mærker, der er repræsenteret på denne liste, anbefaler vi Belkin, Otterbox og Nomad som vores foretrukne trådløse opladerproducenter. Men der er masser af gode derude!
Hvilken 3-i-1 trådløs oplader er bedst?
Den bedste 3-i-1 trådløse oplader på vores liste er Belkin Boost Charge Pro 3-i-1 trådløs opladningsplade med MagSafe. Faktisk kan vi lide den så meget, at det er vores overordnede topvalg! Det er måske ikke det bedste valg, hvis du ikke er en iPhone-bruger, da den bruger Apples egen MagSafe-forbindelse. Ellers er en anden gud mulighed Tech-Protect 3-i-1 trådløs oplader.
Hvad er den hurtigste trådløse oplader?
Dette kommer til at afhænge af hvilken enhed du bruger. Hvis det for eksempel er en iPhone 12 eller nyere, så vil det være enhver enhed, der bruger MagSafe og giver 15W opladning. Andre telefonproducenter har deres egne standarder, og ofte er de eneste kompatible opladere dem, de selv sælger.
Med hensyn til generiske opladere er den hurtigste hastighed, du får, Qi-standarden på 7,5 W. Dette er ikke særlig hurtigt, men det vil fungere med enhver trådløst opladelig smartphone eller andre enheder som trådløse øretelefoner ved langsommere hastigheder.
Sådan vælger du den bedste trådløse oplader til dig
Det vigtigste du skal kigge efter, når du køber den bedste trådløse oplader til dine behov, er, om den er kompatibel med din telefon. Hvis en trådløs oplader er Qi-certificeret, bør den understøtte din iPhone, Samsung-telefon eller anden Android-telefon. Men bemærk, at watt-understøttelsen vil variere fra oplader til oplader. De fleste opladere understøtter 10W-opladning til Android-telefoner og 7,5W-opladning til iPhones, selvom de understøtter Apples MagSafe-standard, så kan du i stedet oplade en iPhone 12 eller 13 med op til 15W.
Du skal også være opmærksom på, om der medfølger en oplader og ladekabel i kassen. Hvis der er en inkluderet, skal du kigge efter en oplader, der understøtter Qualcomms Quick Charge 2.0- eller 3.0-teknologi.
Hvis du vil være i stand til at oplade flere enheder på én gang, er der nogle 2-i-1 eller 3-i-1 opladere tilgængelige, som kan oplade. din telefon, AirPods og Apple Watch på én gang, men du kommer til at betale mere for dette tilbehør.
Be the first to comment