Windows 11 har lige fået Phone Link til iPhone – sådan fungerer det

Phone link
Kilde: Microsoft

Microsoft bringer interoperabilitet mellem Windows 11-pc’er og iPhones via sin Phone Link-software. Forhåndsvisningen begynder at rulle ud til folk i en af de tre Insider-kanaler, som vil være i stand til at parre deres iPhones til deres pc via Bluetooth. Phone Link vil have grundlæggende iOS-understøttelse til opkald, beskeder og kontakter, siger Microsoft.

Denne funktion ligner den kommende Intel Unison-app, som vil lade iPhones synkronisere med Windows. Phone Link til iPhone er i øjeblikket kun tilgængelig for dem i Windows Insider-programmet. Det er uklart, hvornår det vil være tilgængeligt for alle Windows-brugere. Men hvis denne funktion fungerer som annonceret, burde den være en velsignelse for dem, der arbejder på Windows-pc’er og ejer en iPhone.

Her er alt, hvad du behøver at vide om Phone Link til iOS.

Hvad du har brug for

For at komme i gang skal du bruge en computer eller bærbar computer, der understøtter Windows 11. Du skal også tilmelde dig Insider-programmet. Alle kan tilmelde sig programmet gratis via Indstillinger > Windows Update > Windows Insider-program.

Microsoft begynder denne forhåndsvisning med en lille procentdel af Insiders, hvilket betyder, at ikke alle Insiders vil se forhåndsvisningen med det samme. Tilgængeligheden af forhåndsvisningen vil stige til flere Insidere over tid. Forhåndsvisningen kræver Phone Link app version 1.23012.169.0 og nyere, men selve forhåndsvisningen styres via skyen.

Og selvfølgelig skal du bruge en iPhone. Microsoft oplyser ikke specifikt om dette, men det er rimeligt at antage, at du skal bruge iOS 16.3.1, som er den nyeste version af telefonens styresystem i skrivende stund.

Hvordan det virker

Vi har endnu ikke selv testet denne funktion, men Microsoft beskriver trinene, som blogindlægget linkede ovenfor.

Hvis du er en insider, der modtager forhåndsvisningen af Phone Link til iOS, vil du se muligheden for at vælge din iPhone på Phone Link-hjemmesiden. Du kan også vælge en Android-enhed på denne måde. Hvis du ser iPhone-knappen nedtonet med en “kommer snart”-meddelelse, betyder det, at du ikke er i forhåndsvisningen endnu.

Kilde: Microsoft

Når du har valgt “iPhone”, bliver du bedt om at følge en række trin, der vil guide dig til at parre din iPhone og pc via Bluetooth. Dette starter, når du har scannet en QR-kode vist på skærmen. Derefter vil den gå videre til bekræftelsestrinnene for at bekræfte, at telefonen og pc’en er inden for rækkevidde.

Når dette sker, bliver du bedt om at bekræfte, at koden i Phone Link stemmer overens med koden vist på din iPhone. Når parringen er fuldført, bliver du bedt om at give et sæt tilladelser til at få dit indhold synkroniseret til Phone Link.

Kilde: Microsoft

Til sidst vil Phone Link få dig til at give tilladelser på din iPhone i din iPhones Bluetooth-indstillinger. Microsoft siger, at denne sidste del er et vigtigt skridt i at få meddelelser og kontakter til at blive vist korrekt i Phone Link fra din iPhone.

Kilde: Microsoft

Derefter vil Phone Link levere grundlæggende iOS-support til opkald, beskeder og kontakter. Bemærk, at Phone Link ikke understøtter svar på gruppebeskeder eller afslutning af medier i beskeder.

Konklusion

Vi er ikke sikre på, hvornår Phone Link til iPhone vil være tilgængelig for personer uden for Windows Insider-programmet. Men når det kommer, burde det være en fantastisk og nyttig funktion for personer, der ejer iPhones og Windows-pc’er.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.