Anmeldelse af Loop ørepropper

Det gode: Komfortable silikone ørepropper og sløjfen hjælper faktisk med at give en sikker tilpasning.

Det dårlige: Havde et par tilfælde, hvor den blev afkoblet.

Lydværdien: Det er ingen tvivl om, at disse ørepropper ser meget bedre ud end de almindelige sikkerheds orange ørepropper eller de lyse blå skum ørepropper. Men endnu vigtigere, så har de også et andet formål, at tilbyde klar musik eller tale, mens de samtidig dæmper volumen.

Her er et billede af, hvordan Loop ørepropper er designet, og du kan læse mere om teknologien her.

Og her er hvad der følger med:

  • 2 Loop ørepropper
  • 2 Skum propper
  • 4 silikone propper
  • 1 taske

Men hvad gør Loop anderledes end andre ørepropper?

Jeg kan virkelig godt lide dette svar fra deres hjemmeside:

Almindelige ørepropper lyder dårligt fordi de blokere al lyd, og giver dermed en dæmpet og ujævn lydoplevelse. De er for det meste heller ikke særlig pæne og er ubehagelige at have på.”

Dette er vigtigt, fordi Loop ørepropper ikke bør forveksles med almindelige ørepropper, da deres formål ikke er det samme.

Læs også: Bedste høretelefoner

For almindelige ørepropper er formålet typisk at reducere så meget støj som muligt. Uanset om du sover, er på skydebanen eller byggebranchen, så er disse typer ørepropper beregnet til at mindske lydens styrke omkring dig uanset akustikken, forvrængninger osv.

Loop siger specifikt deres “runde akustiske kanal er designet til at efterligne funktionen af din øregang, for en klar og naturlig lydoplevelse. Et musikfilter i slutningen af den akustiske kanal sænker alle frekvenser ligeledes med 20 dB. Som resultat heraf forbliver både musik og tale klar, men med et lavere volumen.”

Hvordan klarede de det?

Desværre har vi ikke haft mulighed for at deltage i en koncert med Loop ørepropper. Så i stedet testede vi dem i biografen.

Jeg ved, det lyder lidt mærkeligt, og måske er det ikke en perfekt erstatning, men jeg synes, at mange biografer giver en lignende oplevelse. Især actionfilm, der har en form for stop og gå akustik minder om pauserne i sange.

Overordnet var funktionen af ørepropperne god. De gør præcis, hvad de siger.

Cirklen eller sløjfen muliggør en naturlig strøm af lyd (det betyder, at det ikke lyder forfærdeligt dæmpet eller forvrænget), samtidig med at der opnås en smule lydreduktion, op til 20 dB for at være præcis.

Hvad med komfort og pasform?

Jeg foretrak personligt skum propperne til komfort, men det kan skyldes, at jeg havde et par uheldige afbrydelser med silikone propperne.

Sådan ser Loop ear plug ud uden de skum eller silikone propperne:

Det er et simpelt tryk og drej på øreproppen for at fastgøre den. Jeg havde ikke nogen problemer med at få dem på, og de passede fint og var meget komfortable at have på.

Men jeg havde et problem, når de skulle tages ud. To gange, da ørepropperne skulle trækkes ud, røg propperne af sløjfen (vist ovenfor). Dette var ikke det helt store, men mere et spørgsmål om at genmontere propperne.

Sidste tanker

Kan du erstatte de fleste af dine ørepropper med Loop? Nej.

Skal du bruge dem (eller i det mindste tage dem med) til din næste koncert? Ja, 100 procent ja.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

2 Comments

  1. Jeg har svære at skille lyden af når flere snakker. Er noget så senesativ. Og været i mange år.. Dette loop ørepropper lyder godt. Og spændende
    Hvad er disse i pris?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.