5 tips til hvordan man øger lydstyrken på sine hovedtelefoner

Hvis du er en musikelsker eller en musiker, kan lav volumen på hovedtelefonerne være upraktisk og irriterende. Du har måske givet skylden på din pc eller den mobiltelefon, du bruger i øjeblikket. Dog kan den lave lydstyrke til hovedtelefonerne være forårsaget af andre faktorer, men du har bare ikke fundet den rigtige løsning til hvorfor lydstyrken ikke rigtig spiller.

Heldigvis er der flere måder at skrue op for lydstyrken på på dine hovedtelefoner og nyde lyden bedre. Dette kan måske løse dit problem med ikke at få nok lyd ud, hver gang du tilslutter hovedtelefonerne til dit apparat for at lytte til musik, se en film eller dit foretrukne tv-show.

Her er nogle tip til, hvordan du øger lydstyrken til hovedtelefonerne, der muligvis er løsningen på det problem, du står over for:

1 Kontroller lydindstillinger

Du har måske ikke tænkt på dette før, men gå ind i dine lydindstillinger og trykke på slideren eller forskellige kontroller, der kan hjælpe med at øge lyden på din enhed. Hvis du bruger en mobiltelefon, kan du trykke på Indstillinger og kigge efter afsnittet ”Lyd og vibration”.

Ved at trykke på dette vises flere indstillinger, herunder indstillingen Volumen. Efter at have trykket på volumenindstillingen, vises flere sliders, der giver dig mulighed for at kontrollere lydstyrken på telefonens lyd.

For Android-brugere kan du også tjekke ”lydkvalitet og effekter” under afsnittet ”Lyd og vibration”. Vælg denne mulighed for at få adgang til Android-equalizer, der indeholder flere sliders, som kan bruges til at forbedre din telefons lydkvalitet.

Hvis du bruger en pc, kan du klikke på Windows-knappen, der leder dig til startskærmen. Skriv lyd i søgefeltet. Når du har skrevet lyd, vil du se en liste over resultater. Vælg resultatet ”vælg din inputenhed” under systemindstillinger, som giver dig muligheden for kontrolpanel til lyd. Vælg den lyd-enhed, du i øjeblikket bruger, og klik derefter på knappen egenskaber. Hvis du gør det, åbnes et nyt vindue, hvor du skal klikke på fanen forbedring for at se muligheden for udligning af lyd. Marker denne indstilling, klik på anvend-knappen og derefter på OK.

Vær opmærksom på, at dette kan variere afhængigt af den enhed, du bruger. Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du kan finde lydindstillingerne på din enhed, kan du overveje at søge på Internettet. Dette kan give dig de rette retningslinjer for, hvordan du øger lydstyrken på hovedtelefonerne på din enhed.

indstillinger til lydstyrken

2 Udskift din gamle musik-app

Du vil måske også overveje at downloade en ny musikapp, der giver dig mere lydkontrol. Apps, der er udstyret med lydjusteringer, forudindstillinger og basforstærkning, er muligvis den passende app til din enhed.

Du kan vælge hvilken som helst musik-app, som du synes passer til din enhed. Hvis du bruger en Android-mobiltelefon, kan du downloade nogle tilgængelige apps i Google Play Butik. Tjek iTunes Store, hvis du har en iPhone. Hvis du imidlertid bruger en pc, kan du søge på internettet efter forskellige musikapps, der er kompatible med dit apparat.

3 Hent en EQ

De fleste telefoner har ikke omfattende lydkontrol. Selvom nogle inkluderer en basal equalizer (EQ), fungerer dette kun inden for standardmusik-appen på din enhed. Det giver ikke kontrol over lyd, der afspilles ved hjælp af en anden musikapp.

Vær opmærksom på, at en app ikke ville være i stand til at udføre mirakler, når selve hardwaren ikke fungerer korrekt. Du kan dog foretage flere justeringer for at forbedre din enheds lydkvalitet markant. Du kan overveje at gå ind i Google Play Store eller iTunes Store og downloade en EQ, der er kompatibel og passende til din mobiltelefon.

Hvis du bruger en pc, skal du muligvis søge efter en passende app til din nuværende version af Windows. Læsning af anmeldelser af forskellige EQ-apps kan muligvis også hjælpe dig.

4 Hent en hovedtelefon Volume Booster App

Hvis ovennævnte tip stadig ikke virker på din enhed, kan du overveje at hente en app, der kan øge din hovedtelefoners lydstyrke. Der er masser af lydstyrkeforstærker-apps til hovedtelefoner i Google Play Store, der kan hjælpe dig. De fleste af dem fungerer temmelig godt og kan øge den samlede lydstyrke på dit apparat med op til 40 procent.

Du kan faktisk tjekke disse apps i Google Play Store lige nu for at finde ud af, om der er apps, der fungerer på dit apparat. Du skal bare advares om, at lydstyrken på telefonens lyd kan skade din enheds højttaler på lang sigt. Så du vil måske ændre din metode og bruge disse volumenforstærker-apps i moderate mængder.

5 Vælg de bedste hovedtelefoner

At få de bedste hovedtelefoner er muligvis den enkleste løsning på dit problem med at øge lydstyrken til hovedtelefoner. Det kan dog også koste mere end at få nogle gennemsnitlige hovedtelefoner på markedet. Det er dyrt at købe en i-øre- eller over- ørehovedtelefon af høj kvalitet, men hvis du køber det produkt, der bedst passer til dine behov og har de funktioner, du leder efter, vil det være det hele værd.

Der er masser af hovedtelefoner at vælge imellem. De fleste af dem er udstyret med støjdæmpende funktioner. Dette annullerer let støj, der kommer udenfor hovedtelefonerne, og sikrer en strømlinet lydoplevelse for hver musikelsker. Du kan dog stadig finde butikker eller onlinebutikker, der kan sælge dig fremragende hovedtelefoner til en rimelig pris.

For at spare tid, kræfter og penge på at finde ud af, hvordan man øger lydstyrken på hovedtelefonerne, skulle du måske først analysere, hvilke faktorer, der forårsager problemet. Overvej at søg online efter oplysninger om din enhed for at være sikker på, om det er sikkert at installere apps på den. Ved at søge på Internettet kan du muligvis også finde apps, der er kompatible med den enhed, du ejer.

Husk, at kvaliteten af selve musikken faktisk kan påvirke lydstyrken. Musik af lav kvalitet eller lyd-filer i lav kvalitet har en tendens til at lyde blødere end dem af høj kvalitet.

Du skal også være opmærksom på, at disse hovedtelefon booster idéer, der er nævnt ovenfor, muligvis fungerer for nogen mennesker og ikke fungerer for andre. Dog kan det være en god idé at teste hver eneste af dem, og hvem ved, måske kan du finde en, der faktisk fungerer for dig.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.