Apple annoncerer deres Peek Performance-event den 8. marts – her er hvad du kan forvente

Den næste store Apple-begivenhed finder sted den 8. marts, og baseret på forskellige rapporter og lækager forventer vi at se den nye iPhone SE 3 samt nye iPads og Macs.

Invitationer til arrangementet, der går i gang næste tirsdag (8. marts), viser et Apple-logo frem sammen med ordene “Peek Performance”. Det er et ordspil på “sneak peek” eller smugkig og antyder sandsynligvis nye silicium-chips til de enheder, Apple planlægger at lancere.

Ligesom de seneste Apple-begivenheder, vil det foregå over streaming, hvor Apple udsender produktlanceringen på både sin hjemmeside og via sin Apple TV-streaming-app.

Apple Peak Performance-begivenheden bliver Apples første i 2022, og den tegner til at introducere flere nye produkter, der inkluderer virksomhedens smartphones og tablets. Mens Apple har en tendens til at holde Mac-meddelelser adskilt fra sine mobile enheder, kan der også være en opdatering på Apples bestræbelser på at bringe egne chips til Mac-stationære og bærbare computere.

Apple Spring-begivenhed: Hvad vi forventer

Vi forventer, at den rygtede iPhone SE 3 bliver stjernen i Apple-begivenheden. Nylige rygter og lækager antyder, at Apples næste budgetvenlige smartphone vil tilføje 5G-forbindelse, mens den også kører på den samme A15 Bionic-chip, som findes i iPhone 13-serien. “Peak Performance”-navnet på 8. marts ser endda ud til at bekræfte det, da A15 Bionic overgår andre mobile chipsæt i benchmark-test.

Mindst en analytiker hævder, at iPhone SE kunne koste så lidt som $300, hvilket ville være overraskende, da den nuværende model koster $400. Mark Gurman har også foreslået, at Apple kunne sænke den eksisterende pris for iPhone SE 2020 til $199, hvilket virker mere sandsynligt.

På iPad-fronten har Apple angiveligt en iPad Air 5 på vej, der kunne se dagens lys den 8. marts. Tabletten vil angiveligt få sin egen A15-processor, og der har været modstridende meldinger om, hvorvidt iPad Air vil få en OLED-skærm eller ej. iPad Pro-serien så en ny version ved sidste års Spring Apple-begivenhed, så der er en mulighed for, at iPad Pro 2022 også kan debutere, selvom det ikke virker særlig sandsynligt.

En anden mulig produktlancering ved Apple Peek Performance-begivenheden er den avancerede Mac mini. Dette ville svare til de seneste rapporter fra to velrenommerede Apple-eksperter Mark Gurman og Ross Young. Gurman havde tidligere nævnt, at han forventer, at “mindst én ny Mac”-meddelelse vil blive vist ved Apples forårsbegivenhed, efter at han også har antydet, at det kunne være enten den nye Mac mini eller 27-tommer iMac Pro.

I mellemtiden sagde Young for nylig, at iMac Pro ikke forventes at ankomme før sommeren. Så det er sandsynligt, at den pågældende enhed kan være den nye avancerede Mac mini. Tidligere rygter tyder på, at enheden kunne drives af en af de nyere Apple siliciumchips (sandsynligvis M1 Pro og M1 Max set i de seneste MacBook Pro-modeller).

Der er også mulighed for, at begivenheden byder på andre produktannonceringer, herunder AirPods Pro 2 og MacBook Air, selvom iPhone SE, iPad Air 5 og Mac mini ser ud til at være de mest sandsynlige kandidater til at dukke op den 8. marts.

Læs mere: Forskellen på AirPods Pro og AirPods 3

About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.