Google har lige givet dig en stor grund til at droppe Safari og bruge Chrome på macOS

Google Chrome

Hvis du bruger Google Chrome på en Mac mini M1 eller MacBook Pro M1, så bruger du officielt den hurtigste browser, der findes… ifølge Google.

Denne præstation blev vist i et Chromium Blog-indlæg skrevet af Senior Director for Chrome Engineering Max Christoff. Ved at køre version M99 af Google Chrome på Macs udstyret med Apple M1-chips resulterede i de højeste resultater nogensinde gennem det Apple-udviklede Speedometer 2.0-browserbenchmark på 300 point.

Dette Chrome-resultat slog endda Safari, macOS’ indbyggede browser-app, med en samlet margin på 7% og en margen på 15%, når det kom til grafikydeevne. Samlet har macOS Chrome-appen øget sin hastighed med 43% sammenlignet med, hvordan den klarede sig, da den blev lanceret på M1 Macs i oktober 2020.

Du skal dog huske på, at Google opnåede denne rekord-score ved at udføre disse tests på en MacBook Pro med 64GB RAM, og ved at bruge en M1 Max-chip. Du får ikke en mere kraftfuld MacBook, end den lige nu, så at prøve at lave disse test på en mere almindelig Mac som Mac mini eller MacBook Air kan meget vel give lavere resultater. Du bør dog stadig klare dig bedre med Chrome end på Safari, forudsat at ydeevneforskellene stadig skaleres med mindre kraftfulde M1-chips og lavere mængder RAM.

Christoff havde også nogle gode nyheder at dele for Android-versionen af Chrome. Han sagde, at browseren nu var 15% hurtigere til at indlæse sider, selvom han ikke gav detaljer om tidsrammen, som denne forbedring blev opnået over.

Chrome er kendt for at have indflydelse på én enheds ydeevne, selvom de seneste opdateringer har gjort noget ved at løse det. Nu ser det i hvert fald ud til, at du får hastighed, der udligner noget af det, selvom det nok ikke kan betale sig at skifte til Chrome fra en browser, du allerede er tilfreds med.

Læs også: Anmeldelse af iPhone 13 Pro Max

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.