Udgivelsesdatoen for OnePlus 10 Pro er officiel: Kommer i slutningen af marts

Efter to måneders venten kommer OnePlus 10 Pro nu officielt til Denmark og resten af verden i slutningen af marts, meddelte virksomheden i dag på MWC 2022-konferencen.

Telefonens design, specifikationer og specielle funktioner var allerede kendt fra den kinesiske lancering i januar, men snart vil vi selv kunne få fingrene i telefonen og se, hvor god den faktisk er. Hold øje med det, forhåbentlig i løbet af de næste par uger. OnePlus teasede også en ny unavngiven billigere 5G-telefon og en anden telefon med 150W opladning.

For at opsummere, udvikler OnePlus 10 Pro OnePlus 9 Pro, en af de bedste telefoner sidste år. 10 Pro bygger videre på dette ved at opgradere kameraet til en 2. generation af Hasselblad-versionen, der har et nyt 150-graders ultrabredt kamera, et 32 MP selfie-kamera med højere opløsning og 12-bit RAW og RAWPlus billedunderstøttelse for forbedrede redigeringsmuligheder.

OnePlus 10 Pro-skærmen er også blevet boostet via tilføjelsen af en LTPO 2.0-skærm for mere strømeffektiv ydeevne med høj opdateringshastighed, og den allerede hurtige 65W opladning vil være endnu hurtigere denne gang med 80W kablet opladning.

Som en ekstra god nyhed vil OnePlus 10 Pro bruge OxygenOS 12.1. Det er godt, fordi siden virksomheden gik sammen med Oppo, troede man, at de begge ville bruge ColorOS. ColorOS er en fin version af Android, men vi har altid bedre kunnet lide OnePlus’ OxygenOS.

Selvom den ikke tilbyder stylus-understøttelse eller 2 telefotokameraer, som Samsung Galaxy S22 Ultra gør, matcher OnePlus 10 Pro op til flere af Samsungs funktioner og kan muligvis overgå den, hvis OnePlus kommer med en pris, der er betydeligt under S22 Ultra. Selvom den næppe vil koste mindre end den generøst billige Google Pixel 6 Pro, burde OnePlus være i stand til at drage fordel af dens hurtige opladning, Snapdragon 8 Gen 1-drevne ydeevne og overlegen LTPO 2.0-skærm sammenlignet med Google-telefonen.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.