Apple bekræfter iPhone 14 Pro-skærmfejl, arbejder på en rettelse

Nogle iPhone 14 Pro- og Pro Max-brugere rapporterede, at de så vandrette linjer på deres skærme, når de tændte for enhederne. Nu ser det ud til, at Apple har bekræftet problemet internt.

Rapporter om skærmproblemet dukkede op kort efter lanceringen af iPhone 14-serien, og det ser kun ud til at have påvirket Pro-modellerne (se billedet nedenfor via Redditor 1LastOutlaw). Der var ingen ord om, hvorvidt dette var en hardwarefejl eller blot en softwarefejl. Heldigvis har MacRumors fået et internt notat, der opklarer tingene.

“Apple er opmærksom på problemet, og en softwareopdatering kommer snart, som vil løse problemet,” lyder et uddrag af notatet. Desuden bekræfter noten også, at dette problem kun opstår, når du tænder for enheden eller låser den op.

Der er ingen ord omkring hvornår det vil blive rettet med en iOS-opdatering, men vi er glade for at se, at dette blot er en softwarefejl snarere end en komplet hardwarefejl. Ikke desto mindre forventer vi, at opdateringen lander i løbet af de næste par uger.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.