Red Magic 8 Pro kunne blive en af de billigste Snapdragon 8 Gen 2-telefoner

Vi har allerede set flere Snapdragon 8 Gen 2-smartphones lanceret, hvor Red Magic 8 Pro er en af disse enheder. Telefonen har været begrænset til Kina siden dens lancering i slutningen af december, men det ændrer sig i dag.

Nubia annoncerede den globale lancering af Red Magic 8 Pro i dag, og det ligner virkelig en fantastisk spilletelefon. Telefonen er drevet af den førnævnte Snapdragon 8 Gen 2 SoC, men vi får også en forbedret køleløsning.

Mere specifikt får du en større dampkammerkøleplade og en indbygget køleventilator, der blandt andet kan nå 20.000 RPM. Så dem, der er på jagt efter den bedste vedvarende spilydelse, vil gerne have denne telefon i tankerne.

Red Magic 8 Pro: Hvad eller kommer der?

Resten af mobiltelefonen ser også ret imponerende ud, med en 6,8-tommer 120Hz OLED-skærm, 12GB til 16GB LPDDR5X RAM, 256GB til 512GB UFS 4.0-lagerplads, et 6.000 mAh batteri og 65W kablet opladning via den medfølgende opladning.

Hvis man kigger på kameraerne, så bringer Nubias telefon et 16 MP selfie-kamera under skærmen. Ellers har du et tredobbelt kamerasystem på bagsiden, bestående af et 50MP GN5 hovedkamera, 8MP ultrabred og 2MP makrolinse.

Andre bemærkelsesværdige Red Magic 8 Pro-funktioner inkluderer en 3,5 mm indgang, Bluetooth 5.3, to stereohøjttalere, en fingeraftrykssensor på skærmen med pulsregistrering, Red Magic OS 6.0 oven på Android 13 og Wi-Fi 7-understøttelse.

Red Magic 8 Pro priser og tilgængelighed

Disse specifikationer betyder ikke meget, hvis enheden kommer til en vandvittig overpris. Heldigvis er Red Magic 8 Pro en af de mere konkurrencedygtige Snapdragon 8 Gen 2-telefoner på det globale marked.

12GB/256GB telefonen vil være tilgængelig til €649. Har du brug for mere RAM og lagerplads? Så vil 16GB/512GB-modellen komme til Є749. Red Magic 8 Pro kommer til salg fra den 2. februar i Danmark.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.